Most popular

Niet geldig in combinatie met andere acties. Op deze manier vind je sneller alle kortingscodes in het overzicht. Tegenwoordig staan er 3 ogen in het logo. Februari..
Read more
Verlopen -20 Korting 20 korting op je bestelling, gebruik Meerdanlicht kortingscode lucide en ontvang -20 korting op je bestelling bij Meerdanlicht. Sommige kortingscodes zijn voor een specifiek product..
Read more
Ontdek alles over dinosaurussen en de oertijd. Code: kvnb5EUR, u kunt zich ten alle tijden uitschrijven van deze nieuwsbrief. Welkoop, dus ook alle Finecto producten! Tinq tanken met..
Read more

Korting 50plusbeurs


korting 50plusbeurs

gebouwd volgens de laatste standaard van de techniek. U heeft vanaf nu de keuze om met of zonder dak met uw Aixam te gaan touren. Aixam is het eerste brommobielmerk met ABS. Aan bod kwamen de specifieke regels omtrent een brommobiel zoals. Daarmee is aixam wederom uniek in haar productstrategie. Elk model kan worden uitgerust met een antiblokkeersysteem van Continental. 11 en. Net zoals bij al haar voorgangers is bij de Crossover in zeer ruime mate aandacht besteed aan de details.

Aixam en Kubota hebben samen gewerkt aan een nieuwe Kubota motor die voldoet aan de nieuwe euro 4-norm. Ter gelegenheid van het. Wilt u een kortingsbon voor dit evenement, laat het ons dan even weten door uw adres gegevens. Indien u gebruikt maakt van onze diensten accepteert u het toepassen van cookies. Lees kortingsbon foto kleiner maken verder Aixam aanwezig bij: Mega multitruck is van 3 t/m 5 oktober aanwezig op de Demodagen te Arnhem. Zaterdag 10 oktober is het feest bij Vollebregt brommobielen te Bleiswijk. Ontdek de talloze nieuwtjes: -Nieuw design -Nieuwe motor (Euro 4) -Nieuwe kleur -Nieuw stuur -Nieuw 100 elektrisch assortiment en nog veel meer! Buiten de introductie van een nieuw model kunt. Lees verder Weekwinnaars EK Spel De weekwinnaars van ons EK spel van week 2 en 3 zijn bekend. Meer informatie is te vinden. Onze teams aan eigen monteurs, maken het plaatje af door hun ervaring, expertise en klantgerichtheid. Aixam zal hier vertegenwoordigd worden door onze dealer Vollebregt uit Bleiswijk.


Sitemap