Most popular

Als lid van de FNV krijg je bij Plutosport 10 korting op al je aankopen. Verzekeringen Jaarvoordelen, met 5 tot 20 korting op vakantie. Elektrische, stads-, tour- en..
Read more
Zo heeft lichaams- en gezichtsverzorging, een grote collectie met make-up van onder meer Clinique en Bourjois en ook accessoires voor in je toilettas. En wil je niet teveel..
Read more
Voordelen en promotieaanbiedingen asat waarvan te profiteren valt met deze nieuwe coupon asat. Bekijk de kortingscode, hI81nbod 7 7 als promotie waarvan onmiddellijk te profiteren valt op alle..
Read more

Met korting naar duinrell tikibad


met korting naar duinrell tikibad

al indrukwekkend uit, met al die lange glijbanen die om elkaar heen krioelen. Blits Flits, blits en Flits zijn eigenlijk twee glijbanen, maar omdat ze naast elkaar uitkomen en bijna dezelfde naam hebben, mogen ze samen in het lijstje. De attractie lijkt op een hele grote schommel die kantelt, maar ook om zijn as draait. Je stapt in een hokje en ineens klapt de vloer onder je weg en schiet je 7 meter omlaag. Midden in het Attractiepark vind je namelijk het tikibad.

Dit is een zwembad die korting vragen tele2 verder gaat dan ieder ander tropisch zwemparadijs. Hier beleef je de ride van je leven, deze achtbaan klimt 22 meter omhoog en gaat vervolgens in een loodrecht weer naar beneden. Een leuke variant op de welbekende botsauto's. Een dagje Attractiepark Duinrell is zo veel meer dan een bezoek aan een pretpark, er is voldoende vermaak en veel ruimte om even bij te komen. De kinderen hebben ondertussen even tijd om te genieten van een van de vele shows die in Rick's Avonturen Burcht worden opgevoerd. Er zijn hier namelijk maar liefst 13 glijbanen te vinden! Das in Holland sehr bekannte Erlebnis-Tikibad bietet Wasserspaß für die Kleinen und coole Slides für echte Rutschteufel.


Sitemap