Most popular

Nu u gemakkelijk genieten van uw leven met de dagelijkse dosis van het supplement, omdat deze formule werkt aan het vetverbranding proces dat is zo veel uitgebreide en..
Read more
Alleen geldig voor nieuwe leden. To chat with a rep online, start by filling out the customer support form and then on step 3 of the form, click..
Read more
Om zo veel mogelijk te profiteren van alle gezondheidsvoordelen is het ook mogelijk om een notenmix te bestellen. Zowel biologisch, rauw, gebrand, geroosterd, gezouten en ongezouten noten vind..
Read more

Sporten met korting politie


sporten met korting politie

maken we gebruik van cookies. HealthCity, starten met sporten? Je betaalt het abonnementsgeld aan fit met korting en fit met korting draagt zorg voor alle communicatieve en administratieve processen. Bij ons aangesloten zijn: Meer informatie te verkrijgen op, fitland Business Health. Deze regeling is beschikbaar voor medewerkers van ROC Leeuwenborgh, DaCapoCollege en Arcus Collega. Als onderdeel van de Werk Kosten Regeling (WKR) heeft u de mogelijkheid om de kosten van uw fitnessabonnement onder te brengen in deze WKR.

Veel mensen vinden het zelf ook leuk en nuttig aan fitness te doen, maar vinden het (te) duur. Bij een abonnement van slechts 6 maanden profiteer je van: Tot 17 korting per 4 weken. Dat is niet verwonderlijk. Met een bestaand abonnement heb je helaas geen recht op de genoemde voordelen. Voorwaarden, dit aanbod geldt niet.c.m. De aangesloten bedrijven zijn oa: Politie, ook bieden wij bedrijfsfitness aan voor de Politie Maastricht, losse training is geheel gratis voor de werknemers!sporten met korting politie

Lees meer over voordelig sporten voor de overheid via ikap, IKB of RAP.
Van Infrastructuur en Waterstaat, veel onderdelen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid en de Nationale.


Sitemap