Most popular

Magenta Mobil M (ab 54,95 je Monat 3 GB Highspeed-Volumen mit bis 150 MBit/s. Dies wären dann die Nachfolger für das iPhone. Magenta Mobil L Premium..
Read more
Hema, Thuisbezorgd, Primera, Bloemencadeaubon). 100,- (30x) geld verdienen, meld je aan bij het i-Say consumentenpanel, vul vragenlijsten in en maak kans op het winnen van een van de..
Read more
Pak deal, deals Kortingscodes van soortgelijke winkels deal, gratis verzending bij Verschoore deal, opruiming van een hoop artikelen bij Folux deal, acties: Korting tot 1000,- deal, gratis verzending..
Read more

Sporten met korting politie


sporten met korting politie

maken we gebruik van cookies. HealthCity, starten met sporten? Je betaalt het abonnementsgeld aan fit met korting en fit met korting draagt zorg voor alle communicatieve en administratieve processen. Bij ons aangesloten zijn: Meer informatie te verkrijgen op, fitland Business Health. Deze regeling is beschikbaar voor medewerkers van ROC Leeuwenborgh, DaCapoCollege en Arcus Collega. Als onderdeel van de Werk Kosten Regeling (WKR) heeft u de mogelijkheid om de kosten van uw fitnessabonnement onder te brengen in deze WKR.

Veel mensen vinden het zelf ook leuk en nuttig aan fitness te doen, maar vinden het (te) duur. Bij een abonnement van slechts 6 maanden profiteer je van: Tot 17 korting per 4 weken. Dat is niet verwonderlijk. Met een bestaand abonnement heb je helaas geen recht op de genoemde voordelen. Voorwaarden, dit aanbod geldt niet.c.m. De aangesloten bedrijven zijn oa: Politie, ook bieden wij bedrijfsfitness aan voor de Politie Maastricht, losse training is geheel gratis voor de werknemers!sporten met korting politie

Lees meer over voordelig sporten voor de overheid via ikap, IKB of RAP.
Van Infrastructuur en Waterstaat, veel onderdelen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid en de Nationale.


Sitemap