Most popular

In der Bounz-Arena können sowohl Ihre jüngeren, als auch Ihre älteren Kinder sich ordentlich auf den Trampolinen austoben. Je kunt hier naast de standaard snacks ook terecht voor..
Read more
Officieel kun je alleen aan kortingscodes komen door gepersonaliseerde reclame, wanneer je geabonneerd bent op de nieuwsbrief bijvoorbeeld. Als jij een kortingscode gebruikt, is de kans groot dat..
Read more
Bekijk voor flinke aanbiedingen, onze selectie: merken shops producten, relevante artikelen Van Arendonk, review.0, shops in the Spotlight. Hier vind je onze selectie Musthave Fashion van dit moment..
Read more

Tivoli berg en dal entree


tivoli berg en dal entree

attractieparken, copenhagen, Denemarken, entree, prijs. Amusementspark Tivoli is ook superleuk om met je kinderfeestje, groep of kortingsbon juglence school te bezoeken. Denk dan eens aan Amusementspark Tivoli. Een achtbaan, botsboten, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer. Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin. Kijk op voor meer info en leuke kortingsacties. Ook de verjaardag van Tiffi en Toffi, onze vrolijke tweeling, wordt dit jaar weer een knalfeest! Hoera, Tivoli 60 jaar! Van 1 t/m 12 jaar 7,50. Prijs, voordelig abonnement al vanaf 45,00.p.

Het park is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Tiffi en Toffi zijn ook dagelijks in het park te vinden voor een Meet Greet. Want wat is nu leuker dan de hele dag met je vriendjes en vriendinnetjes spelen in Park Tivoli. Deze informatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag, volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. In de dagelijkse feestshow zal er een speciale verrassing onthuld worden. November tot april (Winter Tivoli weekenden en wisselende dagen doordeweeks van 11:00 tot 17:00 uur geopend. Wow, Tivoli bestaat dit jaar maar liefst 60 jaar en dat moet natuurlijk groots gevierd worden!

Schoolreisprijs (vanaf 20 personen),50.p. Bovendien krijg je met je abonnement vele kortingen.a. Met tal van leuk verrassingen. Jij komt toch ook? Het wordt een groot feest voor iedereen! Voor meer informatie en voorwaarden over Tiffi en Toffis Superfeest kijk. Samen in alle attracties, maar ook heerlijk alleen spelen. Heb jij aan én dag spelen in Amusementspark Tivoli niet genoeg?

Regelmatig is er leuk entertainment in het park. Kijk voor de actuele openingstijden op de website. Oktober, vrijdag t/m zondag.00 tot.00 uur 15 t/m 18 oktober van.00 tot.00 uur. Volwassene gratis, klik hier voor alle 20 beelden. Het park heeft meer dan 30 superleuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken!


Sitemap