Most popular

Pak deze korting, geldig t/m februari 2019, schrijf je nu in voor nieuwsbrief en ontvang elke De Online Drogist kortingscode. Advies op maat, en dat gaat ook..
Read more
Voor slechts 50,- kun je een jaarkaart kopen waarmee je het hele jaar. Via de Facebook-pagina van. De lodges van het SafariResort zijn geschikt voor 6-8 of 14..
Read more
Arnhem Centraal heeft een directe verbinding met onder andere Amsterdam Bijlmer, Nijmegen, Breda, Zwolle, Utrecht, Alkmaar en Den Bosch. Koninklijke Burgers ZooGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen..
Read more

Artis kaartje met korting


artis kaartje met korting

weekend15 maximaal maximaal zie website Wij denken dat je deze shops ook leuk vindt Ook van deze winkels hebben wij alle kortingen verzameld. Bovendien geniet je van vele voordelen. Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar artis en Micropia 2,- korting Toegangskaarten voor Micropia kosten kortingsbon het gouden huis lelystad online 2 euro minder dan aan de kassa.

Akr performance kortingscode, Kortingsbon selectcamping, Kortingsbon buddha to buddha, 1dagactie nl kortingscode,

Op vertoon van de zorgkaart bij de artis -kassa kunnen clinten en begeleiders van het zorgcentrum profiteren van het zorgtarief.* artis artis -Micropia artis Micropia Clinten en begeleiders met een zorgkaart* 4,00.p. Kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar, artis. Via, artis.nl blijf je op de hoogte van de laatste zwangerschappen, geboortes en ander dieren-nieuws. voorwaarden zorgkaart Zorgcentra die aan de voorwaarden voldoen kunnen de artis -zorgkaart aanvragen via het aanvraagformulier. Artis -Park combineert met een bezoek aan Micropia, profiteer je van een nog voordeligere toegang. . Toegangsprijzen Micropia, lid worden, met een artis -lidmaatschap kun je het hele jaar onbeperkt naar artis. Als, artis -lid krijg je korting op kaartjes, aankopen in de dierentuin en bij andere parken. Je kunt alleen van dit tarief gebruikmaken als je aan kunt tonen dat je als student ingeschreven staat bij een onderwijsinstelling in het lopende studiejaar (bijvoorbeeld door middel van je collegekaart). Artis -Park met, micropia en ontmoet je microben. Mooier en bijzonderder dan je je ooit hebt kunnen voorstellen.

Het artis -studententarief van 4,00.p.* geldt voor studenten van de volgende onderwijsinstellingen: ROC (regio Noord-Holland Nova College (regio Noord-Holland UvA, VU, HvA, ipabo Amsterdam, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Gerrit Rietveld Academie, Tio Amsterdam, Rijksakademie van beeldende kunsten en Inholland (regio Noord-Holland). Je mist geen enkele interessante korting meer door je in te schrijven voor de nieuwsbrief! Hierdoor krijgen hun studenten korting en hebben studenten van andere instellingen geen recht op deze korting. Toegangskaarten voor het, artis -Park kosten online 2 euro minder dan aan de kassa. Museumkaart, micropia is vrij toegankelijk voor mensen met een geldige museumkaart.

Estee lauder kortingscode, Korting zijn in het frans,


Sitemap