Most popular

Rolstoel vriendelijk, ja, zijn er evenementen,. Ja, ik ontvang graag tips en manieren om te besparen via de nieuwsbrief. Tip: maak je avontuur compleet en slaap letterlijk..
Read more
Over cookies en hoe u deze kunt uitschakelen. Onze beste kortingscodes, heeft u op een werkdag voor.00 uur een bestelling geplaatst? Succes 100 5 korting op je..
Read more
Verkrijgbaar bij Hipperz Hipperz tassen Wat een plaatje, deze handgemaakte tas van leer en canvas. Een geweldige rugzak om als Sinterklaas kado te geven! Verkrijgbaar bij Hipperz Hipperz..
Read more

Extra korting ns buiten spits


extra korting ns buiten spits

de groeiende economie en de dalende werkloosheid. Volgens de NS zijn er twee oplossingen voor het probleem, al zijn die niet erg elegant. De proef, die deze week begint, wordt gehouden onder.000 houders van een Altijd Voordeel-abonnement. Daarom kiezen we ervoor om te onderzoeken of extra kortingstarieven werken. Afhankelijk van traject en tijdstip kan het voordeel flink oplopen. Treinpassagiers kunnen daarin hun voorkeuren en behoeften aangeven als het gaat om reistijd en prijzen. NS investeert voor 2,5 miljard in treinen om het groeiende aantal reizigers te vervoeren.

extra korting ns buiten spits

NS wil extra korting voor treinreis buiten spits Nl : Gemakkelijk Printer, inkt

De haan tankpas korting, Ns vakantie korting, Tado kortingscode,

Voor het tweede korting corpus museum deel kun je dan gebruikmaken van je kortingskaart en zo de wachttijd tussen het uit- en inchecken vermijden. NS houdt in september, oktober en november een proef waarbij ongeveer.000 reizigers met een Altijd Voordeel-abonnement ook aan de randen van de spits (07.30 tot.30 uur) met 40 procent korting op pad kunnen. Afhankelijk van de resultaten van de test bepaalt. Tijdens de test wordt extra voordeel gegeven aan houders van het Altijd Voordeel-abonnement die aan de randen van de ochtendspits op pad gaan, dat is tussen.30.30 uur en van.30 tot.00 uur. Treinreizigers die het drukste moment van de ochtendspits mijden, kunnen extra korting krijgen van de Nederlandse Spoorwegen.

Extra korting ns buiten spits
extra korting ns buiten spits

Extra korting travelbags, Winterjas 70 korting, Efteling korting movie park, Mac make up kortingsbonnen,


Sitemap