Most popular

Dus, voor jij wat gaat bestellen bij Newchic, raden wij je aan om eerst een kortingscode of aanbieding van onze website te gebruiken, zodat jij nog meer kunt..
Read more
Bobine voor volvo S60, waterpomp Distributieriem Set voor ford galaxy. Welkom bij, uw leverancier van de meest uiteenlopende auto-onderdelen tegen een aantrekkelijke prijs. Levertijd, de levertijd van uw..
Read more
Laten we vervolgens overgaan naar tussentijdse couponing. Als je niet bekend bent met het vinden en toepassen van kortingsboncodes online van Candy, maak je geen zorgen; dit ..
Read more

City skydive utrecht openingstijden


city skydive utrecht openingstijden

klinkt spectaculair en dat is het ook; want jij ligt op de wind en vliegt zo vrij als een vogeltje door de tunnel. We komen zeker terug!". Het duurt maar een paar tellen. Stiekem best wel mega spannend. Stuk voor stuk alle leden van City Skydive zijn vriendelijk, behulpzaam en houden alles goed.

Zaterdag, 09:00 - 22:00.
Went skydiving with my son.
We found it super cool.
Thank you for the nice welcome and coaching.

Kortingscode skydive utrecht
Onefit utrecht korting
Indoor skydive roosendaal openingstijden

Grote plus is het personeel. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie. Instructeur was vriendelijk en behulpzaam. De meer ervaren sportvliegers kunnen bij ons terecht voor hun (team-) training en het verbeteren van hun skills in onze state of the art windtunnels. Ook leuk voor kinderen! Uurtje van tevoren. De kleinste bewegingen hebben effect. Heldere website, gratis parkeren en prima ontvangst.


Sitemap