Most popular

Pak deal, tot 40, besparen, geverifieerde deal, deze week een super Clean XL aanbieding tot 40 korting. Slaapkamer styling met beddengoed, de slaapkamer is een persoonlijke plek. LAB21..
Read more
De kortingssticker mag gebruikt worden als korting op het totale bedrag van alle, bij elkaar horende, badkamermeubelen. Hiermee krijg je net zoals met de reguliere pas 1..
Read more
Krijg snel 30 korting op Michael Kors tassen, een Burberry sjaal scoor je met 30 korting of 30 korting op een leren portemonnee voor heren. Tot ruim..
Read more

City skydive utrecht openingstijden


city skydive utrecht openingstijden

klinkt spectaculair en dat is het ook; want jij ligt op de wind en vliegt zo vrij als een vogeltje door de tunnel. We komen zeker terug!". Het duurt maar een paar tellen. Stiekem best wel mega spannend. Stuk voor stuk alle leden van City Skydive zijn vriendelijk, behulpzaam en houden alles goed.

Zaterdag, 09:00 - 22:00.
Went skydiving with my son.
We found it super cool.
Thank you for the nice welcome and coaching.

Kortingscode skydive utrecht
Onefit utrecht korting
Indoor skydive roosendaal openingstijden

Grote plus is het personeel. De beoordelingen op deze site worden geplaatst door bezoekers en vertegenwoordigen niet de mening van de redactie. Instructeur was vriendelijk en behulpzaam. De meer ervaren sportvliegers kunnen bij ons terecht voor hun (team-) training en het verbeteren van hun skills in onze state of the art windtunnels. Ook leuk voor kinderen! Uurtje van tevoren. De kleinste bewegingen hebben effect. Heldere website, gratis parkeren en prima ontvangst.


Sitemap