Most popular

Tula, free -to-, grow, baby Carrier. I've tried over 5 different ones and this is the Rolls Royce! Pocket for phone/keys closes with Aplix/Velcro. Here are reputable affiliates...
Read more
15. Vraag op de website van Kruidvat 2 gratis avondkaarten voor de Negenmaandenbeurs aan. Meld je aan voor de nieuwsbrief van en ontvang 5,- gratis shoptegoed. 20,-. ...
Read more
Je ontvangt nu een nieuwe! Wellicht ben je ook genteresseerd in aanbieding. Niet geldig op partnerartikelen. Bespaartip Gouden bespaartips met een schui. Iedereen shopt het liefste met korting..
Read more

Ns 40 korting na 9 uur


ns 40 korting na 9 uur

wel degelijk verstandig. Railplus voor 60-plussers gratis, gratis 5x per jaar het magazine Spoor met leuke aanbiedingen 7, keuzedagen per jaar voor 24,50 (2e klas) of 50,00 (1e klas) als u 60 jaar of ouder bent. Op een aantal feestdagen reist u.00 uur met korting. Voorlopig is Albert Heijn de enige winkel die een NS abonnement met korting verkoopt. In de maanden juli en augustus de hele dag. Heeft u al een Voordeelurenabonnement, dan reist u met 40 korting: Van maandag tot en met vrijdag.30 uur en.00 uur, dus ook tijdens de middagspits.

Het moment dat u incheckt, bepaalt de korting die wordt berekend voor de hele reis.
Weekend Vrij: vrij reizen in het weekend, 40 korting in de overige daluren.
Van maandag tot en met vrijdag.30 uur en.00 uur ; Tijdens het.
NS -reizigers die rond het eind van de spitsuren reizen, moeten voor hun.

Zegt u het Voordeelurenabonnement op, of stapt u over op een ander abonnement? Al jaren verkoopt NS goedkope treinkaartjes via derden, bijvoorbeeld via de Albert Heijn. Wissel je in de spits van vervoerder? Voordelig reizen in daluren, dal Vrij : vrij reizen met NS in daluren. Dan reist u zonder korting. U kunt ook overstappen op een ander abonnement, we beindigen dan uw Voordeelurenabonnement automatisch. Dan betaal je na de overstap het volle tarief. Dat was vroeger niet. Voor de mensen die actiekaartjes kopen is een abonnement vermoedelijk ook aantrekkelijk. Verlengen, opzeggen en overstappen, bent u al in het bezit van een Voordeelurenabonnement, dan wordt deze jaarlijks automatisch verlengd.


Sitemap