Most popular

Kom je er niet uit? De Digiwing te kunnen downloaden. Inloggen bij de gwch om: Besloten bestuursdocumenten te kunnen inzien of downloaden! Lees dan de FAQ onderop elke..
Read more
Factory Outlets en op, outletadressen. Zeil in Frankfurt slenteren of de chique boutiques aan. De Amazon cadeaubon is voor iedereen en voor alle gelegenheden het leukste cadeau. Of..
Read more
Je bent niet verplicht om dit formulier te gebruiken. De levertijd ligt dan tussen de 3 - 5 werkdagen. Esprit Friends (3 korting uw Esprit Friends-voordelen: 3..
Read more

Pathe kortingskaart


pathe kortingskaart

International houden wij ook de acties van andere vervoerders/aanbieders voor u bij. Bekijk hieronder meer over de kortingskaart trein. Vroegboekkorting bij NS International Voor het boeken van treintickets geldt vroegboeken voordelig reizen. Bij NS International ontvangt u meer korting bij groepsreizen vanaf 3 personen tot maximaal 5 personen. De NS maakt het ons mogelijk om aanzienlijke kortingen te krijgen als we met de trein reizen. Jongerenvoordeel naar Parijs en Lille. Jongerenkorting naar Belgi, jongeren tot 26 jaar reizen met korting per trein naar Belgi en in combinatie met een studenten OV ontvangen studenten extra korting. Hieronder treft u een overzicht van de actuele acties. Wees er dan vroeg bij en profiteer van vroegboekkorting! Er zijn verschillende soorten kortingskaarten beschikbaar bij.

Ja, zalen 9, geluidssysteem, dolby Digital.1, imax Sound, rolstoelmogelijkheden. Kortingskaart bij NS International Heeft u een kortingskaart, abonnement of Samenreiskorting bij de NS? Bekijk aanbiedingen, treintickets naar Antwerpen. Boek online, zodat u geen reserveringskosten betaald; Vroeg boeken voordelig reizen; Reizen in de avonduren is vaak voordeliger; Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief voor de laatste aanbiedingen; Boek uw weekendje weg eens van zaterdag t/m maandag, aangezien vrijdag t/m. Daarbij zijn de onderstaande bestemmingen bereikbaar tegen een minimaal tarief, een minimale reistijd en optimaal comfort. Bekijk hier over kortingen bij de NS Hieronder kom0 je meer te weten over treinkaartjes.

Een nadeel is dat voor sommige reizigers de prijs van een treinkaartje aan de hoge kant ligt. Top bestemmingen NS International Opzoek naar de mooiste bestemming in Europa? Ja, neem hiervoor contact op met de Pathé Klantenservice via /klantenservice. Zo reist u al voor 20 van. EarlyBird Belgi, tegenwoordig boekt u 7 dagen voor vertrek een goedkoop treinkaartje bij NS International naar Belgi. Als inwoner van Europa moet u deze gewoon een keer gezien hebben. Voeg bij uw boeking de juiste kortingskaart toe en ontvang extra korting op uw boeking bij NS International.


Sitemap