Most popular

#8 als Air Miles spaarder Wanneer: als je Air Miles spaart en genoeg punten hebt, krijg je je ticket gratis. Wanneer: in het voorjaar, gedurende 2 weken sparen..
Read more
De instructieset heeft een bereik van meer dan 100 meter, al is deze in sommige omstandigheden al getest met een bereik van maar liefst 500 meter (in de..
Read more
Je kunt de shop volgen op Facebook, en via Twitter. BlackFriday Verlopen op: 27 november 2016 Kortingscode voor 5 korting op je bestelling kortober16 Verlopen op: Kijkshop kortingscode..
Read more

Ns korting februari 2019


ns korting februari 2019

bestaande uit een koffie/thee en een Italiaanse lekkernij. Bekijk Actie, prijs (2e klas 19, prijs (1e klas. De tarieven van veel abonnementen worden verhoogd. Zo bestelt u weer een goedkope NS Dagretour in combinatie met koffie/thee en een Italiaanse lekkernij. Enkele Reis, bekijk Actie, op 2 verschillende dagen reizen of heeft u 2 enkele reis treinkaartjes nodig voor 2 personen? Van kleding tot uitlaten en van motorhelmen tot gereedschap. De verlengdatum kan voor elk abonnement anders zijn. De overheid verhoogt per et lage btw-tarief van 6 naar. Met ingang van veranderen de tarieven van diverse treintickets en abonnementen. Abonnementen: Heeft u al een abonnement bij NS? Alleen online verkrijgbaar en geleverd als e-ticket.

Toolstation korting 2019
Praxis korting ook bij gamma
Treinkaart kortingsactie

Ideaal voor een transfer naar het vliegveld, een stedentrip in Nederland of overnachting. Wil je op een zaterdag of zondag naar een provinciehoofdstad of Rotterdam? Geldigheid: Op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Geldigheid: Maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 - 16:00, en 18:30 - 04:00. Uitleg, wat is het gevolg van de btw verhoging? Stuntshows met vuur en rondvliegende motoren, demonstraties, live motorbuilds en motorsport; het wordt én grote gekte op deze 35e editie. Dit betekent dat bij alle treinproducten waar nu 6 btw in de prijs verrekend is, per 1 januari 9 btw in de prijs verrekend zit. Een dagje ontspannen in de sauna, wandelen of op bezoek bij vrienden en familie. Daar bovenop komt de prijsverhoging vanwege de verhoging van het lage btw-tarief. U reist voordelig met de trein met de goedkope treinkaartjes van Kruidvat, de Spoordeelwinkel, ActieVanDeDag of VakantieVeilingen in februari 2019. De 40 korting bij de Toeslagzuil tijdens daluren blijft ook in 2019 gelden.

Nemo korting ing
Anodyne korting
Feetje pyjama korting


Sitemap