Most popular

U profiteert als lid van Groene Kruis bij VGZ daarnaast ook van een gratis gezondheidscheck en 10 dagen extra vervangende mantelzorg. 14,95 * Sluit u een VGZ Zorgverzekering..
Read more
Bekijk de echte Boeing 747 Jumbo Jet van dichtbij en stap aan boord van deze gigant. De eerste betaling betreft de termijn en het bedrag zoals in..
Read more
Korting " product voor op je persoonlijke OV-chipkaart geeft 20 korting bovenop de geldige leeftijdkorting. Er zitten kleine verschillen in de geldigheid van Keuzedagen voor abonnementhouders van een..
Read more

40 korting trein studenten


40 korting trein studenten

abonnement. Handig om te weten. Studenten, stop je met studeren, ben je klaar of duurt je studie langer dan gepland? Voor het studentenreisproduct geldt de zomerperiode van 16 juli t/m 16 augustus 2018. Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. Samenreiskorting op uw OV-chipkaart laden. Ben je klaar met je studie? Weekabonnement, heb je een weekabonnement, dan reis je in de vakantie niet gratis. Inchecken tijdens daluren, uw ticket is alleen geldig als u tijdens de daluren incheckt. Dit geldt dus alleen in de weekenden.

40 korting trein studenten

40 korting trein studenten
40 korting trein studenten

Alleen voor Thalys is deze kortingscode hema verzekering korting niet geldig. Kies dan vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden. Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS, dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Gratis Dal Voordeel abonnement, vraag nu je gratis Dal Voordeel abonnement aan. Zo werkt het, bestel met een speciale actiecode na het stopzetten van je Studentenreisproduct.


Sitemap