Most popular

Pak deze korting, geldig t/m februari 2019, korting Score: koop nu 3 Chasin' boxershorts voor maar. Korting op een specifieke productgroep (bv. Ben jij van plan om online..
Read more
Op die manier wordt goed duidelijk op welk bedrag je kunt rekenen, mits je voldoet aan de voorwaarden die de Belastingdienst daaraan stelt. De hoogte van de..
Read more
Écht de allergrootste online poppenwagen webwinkel van Nederland en Belgi. Verder heeft heel veel keuze in accessoires, passend bij de poppenwagen. Wil je niet te veel geld uitgeven..
Read more

40 korting trein studenten


40 korting trein studenten

abonnement. Handig om te weten. Studenten, stop je met studeren, ben je klaar of duurt je studie langer dan gepland? Voor het studentenreisproduct geldt de zomerperiode van 16 juli t/m 16 augustus 2018. Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. Samenreiskorting op uw OV-chipkaart laden. Ben je klaar met je studie? Weekabonnement, heb je een weekabonnement, dan reis je in de vakantie niet gratis. Inchecken tijdens daluren, uw ticket is alleen geldig als u tijdens de daluren incheckt. Dit geldt dus alleen in de weekenden.

40 korting trein studenten

40 korting trein studenten
40 korting trein studenten

Alleen voor Thalys is deze kortingscode hema verzekering korting niet geldig. Kies dan vr uw heenreis op de NS-kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden. Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS, dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Gratis Dal Voordeel abonnement, vraag nu je gratis Dal Voordeel abonnement aan. Zo werkt het, bestel met een speciale actiecode na het stopzetten van je Studentenreisproduct.


Sitemap