Most popular

Klik op dit plusje om het kortingscodeveld zichtbaar te maken. Lightweight, yet super strong which makes travelling a lot easier and much more fun! Pak deze korting, geldig..
Read more
Cottages Premium cottage 4 personen4 pers. 2 Slaapkamers 64m Wi-Fi inbegrepen Standaard Wi-Fi Ingerichte keuken met vaatwasser en een nescafÉ Dolce Gusto Tweede TV in én slaapkamer Opgemaakte..
Read more
Kuuroord als wellnessoord Thermae 2000 is een echt wellnessoord met saunas, beauty en massages. Het zijn kuuroord Fontana Bad Nieuweschans in Groningen, Sanadome in Nijmegen, Fonteyn Thermen..
Read more

Kortingskaart nmbs verlengen


kortingskaart nmbs verlengen

van het ziekenfonds. Het valideringsbiljet is 1 jaar geldig. De moederkaart is 5 jaar geldig, te rekenen vanaf de datum van uitgifte het valideringsbiljet vermeldt hoelang u recht hebt op de vermindering. Met dat attest gaat u naar een. Ook haalde Galant het voorbeeld aan van een kaart die gedurende tien jaar geldig. Dat karten korting gebeurt door via uw rijksregisternummer verbinding te maken met de Kruispuntdatabank Sociale Zekerheid. Nmbs -loket om de kortingskaart aan te vragen).

Meer concreet preciseerde Galant dat de uitgave van de kaart in de toekomst niet meer door het spoorbedrijf zal gebeuren, maar waarschijnlijk door de Gezinsbond. Door deze website te gebruiken stem je in met het gebruik van cookies overeenkomstig ons privacybeleid op de nmbs website. In die databank worden de sociale gegevens van persoonlijke aard bewaard en beheerd door het betrokken ziekenfonds. De kortingkaart 'Verhoogde tegemoetkoming' bestaat uit een moederkaart en een valideringsbiljet.kortingskaart nmbs verlengen

Door deze site te gebruiken.
We verwijzen je binnen enkele ogenblikken door naar.
Individuele voordelen en korting.

Aan het loket zal de bediende uw aanvraag onderzoeken door verbinding te maken met de Kruispuntdatabank bol com kortingscode generator Sociale Zekerheid. Indien er geen verbinding kan gemaakt worden met de Kruispuntdatabank, moet u bij uw ziekenfonds langsgaan om een attest aan te vragen. Zo houdt die bijvoorbeeld geen rekening met nieuw samengestelde gezinnen. Door deze website te gebruiken stem je in met het gebruik van cookies overeenkomstig ons privacybeleid. De organisatie staat volgens de minister ook open voor discussie over de kaart, die reeds in 1925 het levenslicht zag. Op de moederkaart staat uw pasfoto, naam en voornaam, geboortedatum en de geldigheidsperiode. 'De kaart is een belangrijk symbool voor de Gezinsbond luidde het. Daarvoor moet u enkel uw elektronische identiteitskaart voorleggen. Bent u 65 jaar of ouder, dan krijgt u een validering die 5 jaar geldig. De voorbije dagen was ophef ontstaan na berichten over de verdwijning van de kortingskaart, waardoor gezinnen met drie of meer kinderen korting bij het spoor kunnen krijgen.

Met elektronische identiteitskaart (eID aan het, nMBS -loket zal de loketbediende aan de hand van uw eID uw aanvraag onderzoeken. Bij een positief antwoord van de databank zal de moederkaart worden afgedrukt. Omschrijving, de kortingskaart 'Verhoogde tegemoetkoming' geeft recht op 50 korting bij aankoop van biljetten in 2de klas op het Belgische spoorwegnet. Er zijn 2 manieren.


Sitemap