Most popular

Vergeet je trouwens niet om de website van Shopkorting in de gaten te houden en om je te abonneren op de nieuwsbrief? Kijk wel goed van wel merk..
Read more
Geldig t/m augustus 2019. Het verzilveren van de code is zeer simpel. Pak deze korting Minimale bestelwaarde van 30 Februari 2019 Intertoys korting van 10 op spellen Pak..
Read more
Als je opzoek bent naar werkende promotiecodes Pixum dan kost dit vaak veel tijd en kom je veel verlopen of niet werkende codes tegen. Hier kun je tevens..
Read more

Korting skihalle neuss


korting skihalle neuss

die zich voordoen bij TUI Nederland.V. Het recht op gebruik ontzeggen. De scherpe vanaf prijzen zijn gebaseerd op een boeking van twee reizigers van 2 jaar of ouder en incl. Eigen vervoer) in de Actieperiode, een aanbod ontvangt voor een gratis 2e entreebewijs voor én van de deelnemende bedrijven. De persoon in kwestie en het ticket dienen allebei duidelijk in beeld te zijn. Indien de Winnaar geen gebruik kan of wil maken van de Prijs, dan vervalt het recht op de prijs. Entree en/of bezoek tot én van de deelnemende bedrijven maakt uitdrukkelijk geen onderdeel uit van de reisovereenkomst die de klant met TUI aangaat. Iedere deelnemer mag zo vaak meedoen aan de Actie als gewenst. Voorwaarden Niet-goed-geld-terug-garantie De niet-goed-geld-terug-garantie geldt op door TUI aangeboden vooraf georganiseerde pakketreizen: Zonvakanties en Verre reizen. De vaste Korting bedraagt 50,- op Zonvakanties en 100,- op Verre Reizen, Cruises en Rondreizen op boekingen gemaakt in de periode van 21 november 2018 tot en met 18 februari 2019 en gelden voor vertrek in de periode tot en met De vaste Kortingen voor Zonvakanties. Ga naar het vliegveld zoals aangegeven op het ticket. .

De Kortingen voor Zonvakanties, Verre reizen en Stedentrips gelden uitsluitend in combinatie met een vlucht vanaf een Nederlandse luchthaven door TUI fly, Transavia, easyJet, AtlasGlobal, Air Malta, Onur Air, TAP, Vueling (exclusief Lissabon KLM (naar Mauritius, Cartagena, Nairobi, Mombasa, Fortaleza Emirates (Denpasar, Male, Dubai, Phuket. Zij stemmen in met de privacyverklaring van de organisator zoals uiteengezet op /overons/privacybeleid/. De afdeling Klantenservice van TUI beantwoordt vragen en reacties na afloop van de reis en probeert samen met u een oplossing te vinden. Het maandelijkse extra voordeel voor Rome bestaat uit een gratis kickstart wandeltour.w.v. Voor de prijsvergelijking geldt dat alle reiselementen gelijk moeten zijn, deze reiselementen omvatten onder andere (maar niet uitsluitend De bestemming, accommodatie (waaronder kamertype verzorging, vertrek en aankomst luchthaven en eventuele transfer.

Vakantiepark, westerbergen - Aanbiedingen Vakantieparkenkorting skihalle neuss


Sitemap