Most popular

De eerste stap is natuurlijk de leukste. Op de geschenkenpagina van de shop vind je allerlei interieurcadeaus. Bestel dus al jouw favoriete meubelen in de m sale en..
Read more
Wij leveren jouw pakket snel af en bij een bestelling boven de 50,- zelfs gratis! Al onze kortingscodes kun je helemaal gratis gebruiken! Dealwizard kortingscode voor 15 korting..
Read more
We verkopen of geven je mailadres niet door aan derden. Natuurlijk gebruiken we je mailadres alleen voor het verzenden van onze nieuwsbrief. Het aanbod is oneindig en ieder..
Read more

T-mobile samen - groepskorting


t-mobile samen - groepskorting

2,50 euro korting op de maandelijkse factuur, 500 MB extra mobiel internet, of dubbele T-Mobile Extra punten. Een groep kan alleen gevormd worden door klanten van T-Mobile. Dat is echt zinloos. De dienst Samen wordt beschikbaar voor nieuwe en bestaande klanten. Icon, beste antwoord door Hajar, 14:01, hi Joost, Leuk dat je gebruik maakt van T-Mobile Samen. Zelf samenstellen, klanten kunnen zelf een groep samenstellen via My T-Mobile, op de website van de provider. De 5 factuurkorting is alleen geldig voor Go abonnementen met 3 of meer abonnementen.t-mobile samen - groepskorting

T-Mobile Samen is niet meer. Per ebben we iets nieuws: T-Mobile Klantvoordeel. T-Mobile Samen is nog van toepassing voor huidige abonnees.

Samen korting t mobile, Samenreiskorting 4 euro,

Nu zie ik dat ik 500 Mb krijg bovenop de 6 Gb die ik al heb. Ook prepaid gebruikers en zakelijke klanten kunnen er gebruik van maken. Het precieze bedrag is afhankelijk van het aantal leden van de Samen-groep. Als je nog andere vragen hebt, laat het ons weten! Als je dus weer korting wilt dan kun je dat zelf selecteren via My T-Mobile T-Mobile Extra. Klanten moeten daarvoor een T-Mobile Samen-groep aanmaken. Ik zie dat Cristien jou al meer duidelijkheid heeft gegeven. Het abonnement heeft een standaard prijs van 35 euro per maand. Daarbij is het mogelijk om zelf een extra beloning te kiezen. Het is niet noodzakelijk dat de leden van de groep op hetzelfde adres wonen.

Groepskorting T-Mobile Samen T-Mobile Communityt-mobile samen - groepskorting

Korting samenwonen colruyt


Sitemap