Most popular

Stap 2: Selecteer je dierbenodigdheden, kies je dierbenodigdheden uit en stop deze in je winkelmandje. Bij bestellingen boven de 35 Euro binnen Nederland of Belgi profiteer je van..
Read more
Pak deze korting, geldig t/m juni 2019, koop een 4K Ultra HD Blu-ray player al voor 199. Handig om te weten over Nedgame. Conrad2015 Verlopen op: 31 december..
Read more
Magazine, outshine IN, olive green, rEAD H M magazine, tHE tryout. Duurzaamheid H M heeft als visie om duurzame en betaalbare fashion te verkopen. Deze kortingscodes kun je..
Read more

T-mobile samen - groepskorting


t-mobile samen - groepskorting

2,50 euro korting op de maandelijkse factuur, 500 MB extra mobiel internet, of dubbele T-Mobile Extra punten. Een groep kan alleen gevormd worden door klanten van T-Mobile. Dat is echt zinloos. De dienst Samen wordt beschikbaar voor nieuwe en bestaande klanten. Icon, beste antwoord door Hajar, 14:01, hi Joost, Leuk dat je gebruik maakt van T-Mobile Samen. Zelf samenstellen, klanten kunnen zelf een groep samenstellen via My T-Mobile, op de website van de provider. De 5 factuurkorting is alleen geldig voor Go abonnementen met 3 of meer abonnementen.t-mobile samen - groepskorting

T-Mobile Samen is niet meer. Per ebben we iets nieuws: T-Mobile Klantvoordeel. T-Mobile Samen is nog van toepassing voor huidige abonnees.

Samen korting t mobile, Samenreiskorting 4 euro,

Nu zie ik dat ik 500 Mb krijg bovenop de 6 Gb die ik al heb. Ook prepaid gebruikers en zakelijke klanten kunnen er gebruik van maken. Het precieze bedrag is afhankelijk van het aantal leden van de Samen-groep. Als je nog andere vragen hebt, laat het ons weten! Als je dus weer korting wilt dan kun je dat zelf selecteren via My T-Mobile T-Mobile Extra. Klanten moeten daarvoor een T-Mobile Samen-groep aanmaken. Ik zie dat Cristien jou al meer duidelijkheid heeft gegeven. Het abonnement heeft een standaard prijs van 35 euro per maand. Daarbij is het mogelijk om zelf een extra beloning te kiezen. Het is niet noodzakelijk dat de leden van de groep op hetzelfde adres wonen.

Groepskorting T-Mobile Samen T-Mobile Communityt-mobile samen - groepskorting

Korting samenwonen colruyt


Sitemap