Most popular

De Efteling is het hele jaar geopend. Efteling Theater In het begin van het park staat het imposante Efteling Theater. Ben je nog geen lid van een loterij..
Read more
Iordens, hérlijk ontspannen park. Lees reviews (0) 10 Korting Dagentree Normaal 22,50 nu 20,25 Aanbiedingen Wellnessresort Nog niet beschikbaar. Cookie instellingen aanpassen, hieronder kunt u aangeven welke cookies..
Read more
Meer weten fabuleus 20 korting Ook fabuleus is een Leuvens stadsgezelschap, en zoekt de grens tussen theater en dans. Bezoek website, werkte de code? Meer weten cinema ZED.p.v...
Read more

Praxis korting 5 euro


praxis korting 5 euro

actievoorwaarden zijn van toepassing op onze keuzekortingsbon, welkomstkorting en verhuisactie. Actievoorwaarden, er kunnen niet meerdere (keuze)kortingsbonnen gebruikt worden op hetzelfde artikel, er kan maximaal én bon per artikel gebruikt worden. Jan 19e de komende twee weken geldig 5 euro korting vanaf 25 euro. Praxis behoudt zicht het recht voor deze actie te wijzigen of te beindigen als daar aanleiding toe mocht ontstaan). Check de wekelijkse folder, die staat vol met aanbiedingen! Praxis behoudt zicht het recht voor deze actie te wijzigen of te beindigen als daar aanleiding toe mocht ontstaan. De (keuze)kortingsbonnen zijn niet verkrijgbaar in de winkel, dus neem de bonnen mee naar de winkel/kassa, print de bonnen uit of laat ze scannen vanuit de praxis app.

In te leveren bij elke Praxis Tuincentrum. Je kunt geen Air Miles inwisselen in combinatie met de (keuze)kortingsbon (je kunt natuurlijk wel Air Miles sparen). De 5 euro korting is alleen geldig bij minimale besteding van.- en dient in én keer te worden besteed. Deze (keuze)kortingsbon is alleen geldig bij Praxis bouwmarkten en Praxis Megastore met tuincentrum. En spaar je Air Miles? De 5 euro korting is niet geldig op: Honden- en kattenvoer, Air Miles-korting, levende dieren, horeca, boeken, Baseline artikelen, Praxis cadeaukaarten, tijdschriften, diensten van Praxis, vaste lage prijs artikelen (te herkennen aan het vaste lage prijs logo opruiming, outlet en weekdeals.

In geval van twijfel is de EAN code doorslaggevend. Indien je meer stuks van exact dezelfde artikelen koopt, geldt de korting op al deze artikelen. De 5 euro korting is wel geldig op folderaanbiedingen. Community Updates, praxis Kortingscodes. Bij (keuze)kortingsbonnen moet ook kenbaar worden gemaakt op welk artikel de korting van toepassing.

praxis korting 5 euro


Sitemap