Most popular

Tikibad Duinrell, adres: Duinrell 1 2242JP, wassenaar, zuid-Holland. Kind regards, Center Parcs De Huttenheugte. Ontdek, premium cottage, om te profiteren van kleine extra's zoals nescafÉ Dolce Gusto en..
Read more
Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Keukenhof korting! Reserveer je fiets wel online om lange wachttijden te voorkomen en zeker te weten..
Read more
Alleen de werkende en actieve kortingscodes en deals worden in én overzicht geplaatst op 24Kortingscode. Niet alleen Nederlandse webshops worden weergegeven op onze websites, maar ook internationale. Wij..
Read more

Praxis korting 5 euro


praxis korting 5 euro

actievoorwaarden zijn van toepassing op onze keuzekortingsbon, welkomstkorting en verhuisactie. Actievoorwaarden, er kunnen niet meerdere (keuze)kortingsbonnen gebruikt worden op hetzelfde artikel, er kan maximaal én bon per artikel gebruikt worden. Jan 19e de komende twee weken geldig 5 euro korting vanaf 25 euro. Praxis behoudt zicht het recht voor deze actie te wijzigen of te beindigen als daar aanleiding toe mocht ontstaan). Check de wekelijkse folder, die staat vol met aanbiedingen! Praxis behoudt zicht het recht voor deze actie te wijzigen of te beindigen als daar aanleiding toe mocht ontstaan. De (keuze)kortingsbonnen zijn niet verkrijgbaar in de winkel, dus neem de bonnen mee naar de winkel/kassa, print de bonnen uit of laat ze scannen vanuit de praxis app.

In te leveren bij elke Praxis Tuincentrum. Je kunt geen Air Miles inwisselen in combinatie met de (keuze)kortingsbon (je kunt natuurlijk wel Air Miles sparen). De 5 euro korting is alleen geldig bij minimale besteding van.- en dient in én keer te worden besteed. Deze (keuze)kortingsbon is alleen geldig bij Praxis bouwmarkten en Praxis Megastore met tuincentrum. En spaar je Air Miles? De 5 euro korting is niet geldig op: Honden- en kattenvoer, Air Miles-korting, levende dieren, horeca, boeken, Baseline artikelen, Praxis cadeaukaarten, tijdschriften, diensten van Praxis, vaste lage prijs artikelen (te herkennen aan het vaste lage prijs logo opruiming, outlet en weekdeals.

In geval van twijfel is de EAN code doorslaggevend. Indien je meer stuks van exact dezelfde artikelen koopt, geldt de korting op al deze artikelen. De 5 euro korting is wel geldig op folderaanbiedingen. Community Updates, praxis Kortingscodes. Bij (keuze)kortingsbonnen moet ook kenbaar worden gemaakt op welk artikel de korting van toepassing.

praxis korting 5 euro


Sitemap