Most popular

Maar als je ├ęcht wilt helpen, meld je aan voor betere kortingen. Als het pakket groter is dan 175 cm, zwaarder is dan 31 kg of met een..
Read more
Neem dus een kijkje in de shop van Max Luna en bekijk het leuke assortiment voor jouw viervoeter. 22,95 en veel meer items. De code zelf kan soms..
Read more
Acties die te vergelijken zijn met de kortingscodes van. De reisperiode moet liggen tussen 28 januari en Enkele hotels zijn uitgesloten van de korting. Niet gevonden wat je..
Read more

Samen reizen korting ns


samen reizen korting ns

Bent u tussen de 15 en 25 jaar? Korting bij, nS, international is mogelijk dell xps 13 9370 kopen in de actieperiodes, met vroegboekkorting en in de daluren. Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Verder zijn er nog een aantal punten voor deze aanbieding: NS, samenuitkorting is alleen online te koop via onze webshop. Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig. Zet voldoende saldo op de eigen OV-chipkaart. Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS, dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Wees er dan vroeg bij en profiteer van vroegboekkorting! Prijs van uw rit Wilt u de prijs van uw rit met 40 Samenreiskorting weten? Denk aan kortingsacties van B-europe, sncf, Thalys, Eurostar, DB en TGV.

Samsung korting 50 euro cashback s7
Jeugdvakantieland korting
Met korting naar de sauna geldrop

Houd de OV-chipkaart voor de kaartlezer (met het OV-chipkaartlogo) rechtsonder. Kies 'Tonen alle producten op kaart'. Jongerenvoordeel naar Duitsland Bent u tussen de 15 en 25 jaar? Begin uw weekendje weg of dagje shoppen ontspannen en reis per trein naar Belgi. Dit in aktie shop kortingsbonnen tegenstelling tot de huidige situatie, waarin het vertrekstation en de gegevens later opgegeven kunnen worden. U dient de studentenkaart verplicht bij u te dragen in combinatie met uw ticket om deze korting te verifiren. 35 minuten na het uitchecken vervalt de Samenreiskorting automatisch. Bekijk ook: NS, groepsretour. Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste klasse. Meer informatie over, groepsretour.


Sitemap