Most popular

Op onze meer hema pagina lees je er alles over). Dan is het zeker en vast de moeite waard om even de verschillende pagina's of accounts van hema..
Read more
De Mega Mindy Flyer laat je zweven tussen de wolken en met de achtbaan Vicky The Ride haal je een duizelingwekkende snelheid. Dubbele schroeven en duizelingwekkende loopings..
Read more
Ga naar voor alle Miss Etam kortingscodes. Ben je niet tevreden over het artikel, zit de maat niet goed of wil je een item ruilen? Wil je graag..
Read more

Korting collishop lerarenkaart


korting collishop lerarenkaart

deze? Zo krijg je zelfs een uniek voordeel bij. Zo krijg je bij. Enkele populaire uitstapjes, waarbij je geregeld korting krijgt met de Lerarenkaart, zijn.a. Check even welke voordelen je krijgt met je Lerarenkaart en doe enkele toffe ideetjes op voor een uitstapje met het hele gezin! Zo kan je bijvoorbeeld ook korting scoren bij cinemas als Kinepolis en Cinema ZED.korting collishop lerarenkaart

Lerarenkaart -nummer kan je dit voordeel zien.
Niet telkens opnieuw je nummer invullen?

Wat is een Lerarenkaart? Dat geeft hun de kans om enkele interessante uitstapjes te ontdekken. Gebruik uw Businesskaart in combinatie met uw factuurkaart. Een daguitstap naar een pretpark of dierentuin, wordt dan ook extra interessant, als jij als leerkracht minder inkom hoeft te betalen. Als je dan weer offline shopt: bij vertoon van je Lerarenkaart krijg je korting bij verschillende winkels. Toon aanbieding, getest, meer dan.000 artikelen voor zeer voordelige prijzen bij Collishop. Staat er een schoolfeest op het programma, of plant u een leuke avond voor uw vereniging? Wij wensen alle leerkrachten en onderwijspersoneel veel succes en geniet van alle voordelen die kruidvat korting dierenpark de Lerarenkaart met zich mee brengt!


Sitemap