Most popular

Let op: voor je kamer geldt de reguliere check-in en check-out tijden, je kunt hier dus niet langer in verblijven. Voor iedere doelgroep maakt het opzoeken van..
Read more
Nu tot 20 extra korting in het eerste jaar. Zo heb je weinig werk van het plaatsen van je uitlaat! Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat..
Read more
Bereid jezelf voor op de drukke decembermaand en gun jezelf een dagje pure ontspanning. Ben je de hoogste bieder? Reserveer hier je dagje sauna). Gasten tussen de 14..
Read more

Thermen rosmalen korting


thermen rosmalen korting

bijvoorbeeld na de sauna genieten van een diepe ontspannende massage, pedicure of manicure en diverse lichaamsbehandelingen. De naam zegt het al: Na werk dus geldig vanaf 18:00 uur. U overnacht voordelig in ons luxehotel, zodat u meerdere dagen kunt profiteren van de diverse sauna's, massages en schoonheidsbehandelingen in ons beautycentrum. Wij hebben diverse voordelige arrangementen voor u samengesteld.

50 Korting Sauna entree Thermen Nijmegen, Sauna. Pluim Voucher Blauw cadeaubonnen met korting voor belevenissen, dagjes uit met kinderen, cadeauwinkels en webshops met korting!, Wellness Centre De Thermen in Rosmalen. M, alle spa's, sauna's, thermen en wellness centra overzichtelijk op een rij.

Om de dag helemaal compleet te maken heeft De Thermen ruime keuze uit luxe lichaamsbehandelingen. Bij De Thermen maak je gebruik van alle saunafaciliteiten. De Thermen heeft een mooi groot buitenzwembad waar je rustig en heerlijk zwemt in de buitenlucht. Ook jij kunt meedoen! Niet alleen bekend bij de Nederlanders maar ook bij de Belgen. Zoals saunas in Dilbeek, Grimbergen en Landen. Mis geen De Thermen aanbieding! Bijzondere saunas in Noord-Brabant zijn Fonteyn Thermen in Bergen op Zoom. Hier vindt u aantrekkelijke kortingen, acties en aanbiedingen voor sauna en hotel. Het Beauty centrum van De Thermen is er helemaal op ingericht om jou mooi te maken.


Sitemap