Most popular

Makkelijker kunnen we het niet maken! Link toevoegen ' en kies de juiste categorie en onderwerp voor uw site. U kunt hier heel gemakkelijk en snel uw..
Read more
De Kerst is weer voorbij en het nieuwe jaar is in volle gang. Je mist geen enkele interessante korting meer door je in te schrijven voor de ..
Read more
Blauwe kop, een roodoranje met gele borst, groene vleugels en staart, oranje ogen en een rode snavel met een geel puntje. Stammen von diesen. Landguts, ten Rhijn, den..
Read more

Korting met ns business card


korting met ns business card

is, dan kunt u maximaal drie medereizigers met korting laten meereizen buiten de spitsuren. Volgens de medewerkster aan de NS Servicebalie mag ik met deze Card privé tijdens daluren met 40 korting reizen. Als vervolgens in de daluren wordt ingecheckt, dan zal bij uitchecken de ritprijs met korting in rekening gebracht worden. Geldig op binnenlands traject van Intercity Berlijn en ICE International active tab, oV Vrij abonnement, onbeperkt reizen met de trein, bus, tram en metro. Na 1 maand, dagelijks opzegbaar.

Korting met ns business card
korting met ns business card

Een NS medewerker schreeft: Klaas-jan NS schreef: Nee, dat is niet mogelijk. Wanneer u privé wilt profiteren van de voordelen van het zakelijke abonnement moet uw werkgever privé reizen voorschieten of moet u een consumentenabonnement afsluiten en de vaste kosten declareren bij uw werkgever. Voor elke reis kunt u online aangeven of die privé of zakelijk was zodat de werkgever dat bedrag kan inhouden op het nettosalaris. Zie /samenreiskorting voor meer informatie. Veilig kortingscode wieldop.nl betalen met ideal en creditcard. Dan reist u gewoon met 40 korting bij. Vanaf 370,85 per maand, excl. Samenreiskorting is een 'consumentenproduct'. Icon, beste antwoord door Tochjo 26 november 2017, 18:53, dat kan alleen als er een abonnement op uw Business Card staat. Aan de NS automaat kan ik echter geen kaartje kopen met 40 korting.

NS, business Card, zakelijke abonnementenkorting met ns business card

Korting snowworld landgraaf
Kortingscode zandri
Korting yoursurprise.nl
Van haren kortingscode november 2019


Sitemap