Most popular

Op zondag 7 juli vind weer de Alkmaar Shopping Markt plaats. Winkelen Markten, langestraat, 1811 JJ, Alkmaar, omschrijving, op zaterdag 26 mei is het weer tijd voor de..
Read more
In IJzerlo bij Aalten Voor je navigatie: Dinxperlosestraatweg 124, 7122 JS Aalten en borden volgen naar de parkeerplaats. Of knuffel met lieve diertjes in de dierendorpen. Geniet ook..
Read more
Geldig t/m februari 2019, zalando kortingscode voor 10 studentenkorting. Na het verschijnen van de Zalando kortingscode voor 30 korting was iedereen het erover eens: Dit is de beste..
Read more

Wasstraat aanbieding den haag


wasstraat aanbieding den haag

vindt je hier ook autonieuws, handige tips en interessante aanbiedingen. Onze vriendelijke en goed opgeleide medewerkers doen de rest. Er zijn dus geen extra kosten na het wassen. Ook telefoonantennes Bij vragen of twijfel over de geschiktheid van uw voertuig raadpleeg het personeel.wasstraat aanbieding den haag

In 2008 is de wasstraat verplaatst naar een locatie 150 meter verderop. De strategische ligging maakt XXL Carwash.

Uw auto is uw visitekaartje, zeker als u uw klanten regelmatig moet meenemen of als een logo van een bedrijf op de auto staat. Den, haag, Muiden en Alphen aan den, rijn. Ook deze kun je aan ons doorgeven. Binnen en buiten schoon alsof u de showroom van een autodealer uitrijdt. Kies een plaats uit het linker menu of scroll naar beneden. Nu is hiervoor een oplossing kom langs bij Kings Hand Carwash aan de Neherkade in sGravenhage. Bij deze vestigingen zit het stofzuigen in het pakket. Oplading 400,00 200,00 100,00 50,00 30,00, bonus 80,00 30,00 10,00, tegoed 480,00 cameranu kortingscode 230,00 110,00 50,00 30,00, mcWash autowaspas, de waspas is verkrijgbaar bij de kassa van het BP station Binckhorstlaan en bij de wasstraten aan de Werf 44 in Den Haag en Treubstraat 33 in Rijswijk Tot. Het bedrijf beschikt over drie prachtige locaties. De auto moet in ieder geval schoon zijn, en een auto wassen is een hele klus. Ook kunt u bij ons terecht voor: Polijsten, poetsen.

Verder verzamelen wij leuke video's van bijzondere auto's die op de site worden getoond. Menu, home, nieuwsbrief, aanbiedingen, handige tips, toevoegen. Er is dan reeds een saldo van 5,- opgeladen dus je kunt direct aan de slag! Deze drie vestigingen staan garant voor een schone auto.


Sitemap