Most popular

Spoorwegmuseum 12,50 (28 korting) 12,50, info bestellen, op zoek naar een leuk museum voor jong en oud? Bij voordelige treinkaartjes geldt in de regel dat je doordeweeks niet..
Read more
Nbsp; Ons kayak centrum ligt aan de voet van de waterval van Coo, net onder de stoeltjeslift van het pretpark Plopsacoo. Da wilde toch nie misse! Wir verwenden..
Read more
Lees meer T06:54:0001:00 Bekijk nu, helikoptervlucht boven Nederland of Belgi (1.). Kruip achter het stuur en trap het gaspe. Email us at stuffdutchpeoplelike @. Onder begeleiding rijd je..
Read more

Kaartjes met korting kopen ns


kaartjes met korting kopen ns

altijd aan om direct de treintickets te bestellen, zodat u nooit het volledige bedrag hoeft te betalen. De prijzen van het openbaar vervoer lijken alleen maar duurder te worden en zeker met de ov-chipkaart lijkt ook de 40 korting regeling te verdwijnen. De eenmalige OV-chipkaart is de vervanger van het papieren treinkaartje. Op de wegwerp-OV-chipkaart staat het traject, de datum en de klasse waarvoor het treinkaartje geldig. De eenmalige OV-chipkaart lijkt op veel vlakken ook op het verdwenen papieren treinkaartje. De NS is namelijk begonnen met de verkoop van allerlei soorten kaartjes via zijn Reisplanner Xtra-app. Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. E-ticket zonder toeslag, wil je de toeslag op de eenmalige OV-chipkaart ontlopen? NS International of bij de NS-kaartautomaat. Zie ook: veranderingen Treinreizen na 9 juli (2014).

U moet hiervoor, samenreiskorting op uw OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen.
De reiziger met het.
Dan kunt u Samenreistickets kopen.

Goedkope treinkaartjes NS treintarieven. Goedkoop treinkaartje NS, spoordeelwinkel:. Zo kun je momenteel een dagretour kopen voor slechts. Winter Efteling met korting : trein toegang voor. Dat is 1 euro goedkoper dan een treinkaartje kopen op het station.

Er is geen duidelijke uitleg waarom de toeslag 1 euro betreft. Dan kunt u Samenreistickets kopen. Icon, beste antwoord door De luchtmacht 25 augustus 2014, 18:32, samenreiskorting kan alleen worden geladen op de OV-chipkaart waarmee degene die meerreist reist. Alleen als je recht hebt op 40 korting kan je geen e-ticket kopen. Samenreiskorting verwijderen van uw OV-chipkaart, houd uw OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat. Boven het reisadvies verschijnt een voltarief prijs van deze rit. U moet hiervoor Samenreiskorting op uw OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen. Loopback 2: krachtige Mac-audiomixer krijgt grote update 0 reacties, apple Watch en watchOS, Apps, iOS, macOS, tvOS di 4 december 2018, de beste apps van 2018 voor iPhone, iPad, Mac en Apple TV 2 reacties. 35 minuten na het uitchecken vervalt de Samenreiskorting automatisch. Kies 'Tonen alle producten op kaart'. Klik/tap voor groter, de nieuwe opties zijn vooral handig voor incidentele treinreizigers of voor bezitters van een OV-chipkaart die een extra toeslag nodig hebben voor bijvoorbeeld hun fiets of hond. U laadt de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs.

Plopsa indoor korting lerarenkaart, Nelson kortingscode 10 euro, 50 korting zonnebrillen,


Sitemap