Most popular

Eerste sessie op dinsdag om 16u45 aan de parking van de Zeevaartschool in Antwerpen. Wij zullen dit eerbetoon op gepaste wijze steunen in de Total tent en vragen..
Read more
Plans for a remake of, the Lion King were confirmed in September 2016 following the success of Favreau's. Perez, Lexy (November 24, 2018). Met de hulp van een..
Read more
Pak deze korting, geldig t/m augustus 2019, pak gratis verzending bij Its-beautiful. Webwinkels uit de hele wereld gebruiken dit soort codes om hun klanten korting te geven op..
Read more

Meereiskorting studenten ov vakantie


meereiskorting studenten ov vakantie

de trein. In de treinen van Arriva, Connexion, NS en Keolis kun je ook een gewone fiets meenemen, net als in de metros van GVB, HTM Randstadrail en de RET. OV-chipkaart kalender voor een overzichtelijk overzicht. Als je in Nederland een (deel van je) traject keukenhof anwb korting reist met. Heb je een weekabonnent of een weekendabonnement? Wanneer is het vakantie voor de studenten OV-chipkaart? Wie weet wil je wel met de trein of met ander openbaar vervoer op vakantie. Studentenreisproduct stopzetten en reis je niet langer gratis. Hoe de regels verschillen voor week en weekend OV studentenkaart lees je hieronder. Weekabonnement, heb je een weekabonnement, dan reis je in de vakantie niet gratis.

Korting met studentenkaart ov
Kortingscode xenos studenten
40 korting ns studenten meereizen

Zorg dus voor voldoende saldo op je OV-chipkaart. Dat betekent dat je bijna alle vormen van OV kunt inzetten op je reis naar huis of naar je opleiding. In de bus of tram is het over het algemeen niet toegestaan om een gewone fiets mee te nemen. Je zou ook de feestdagen die hieronder zijn genoemd als vakantie kunnen beschouwen. Dit zorgt vaak voor verwarring, omdat de feestdagen gewoon doordeweeks vallen, waardoor je al gauw vergeet dat je ineens moet betalen voor je reis.


Sitemap