Most popular

Macys is also offering a deal on the Apple Watch Series. If youve seen my last three breakdowns youll know there are a few deals to be had..
Read more
Wat is waar te vinden? Kijk voor meer informatie over openingstijden, bereikbaarheid en deelnemers. Podiumprogramma vol inspiratie, kinderopvang, gratis kinderknutselplein (za zo sLIM (VER)bouwen? Op Beurs Eigen Huis..
Read more
2019 Actie: tot 50 korting in de opruiming bij karwei 4 feb. In het overzicht zie je alle aanbiedingen, acties en kortingen van Karwei onder elkaar. Populaire winkels..
Read more

Gezinsbond kortingskaart nmbs aanvragen


gezinsbond kortingskaart nmbs aanvragen

gezinsleden, vooral indien de gezinsleden niet de Belgische nationaliteit bezitten. Er zijn minstens 3 kinderen jonger dan 25 die geven recht op kinderbijslag. Of je je kortingskaart moet vernieuwen hangt af van de geldigheid: Ouders die levenslang recht hebben op de korting: deze kaarten worden om de 5 jaar hernieuwd. De kaart is persoonlijk, ze is dus niet overdraagbaar. Je moet altijd je kortingskaart kunnen tonen aan de treinbegeleider. De moederkaart wordt om de 10 jaar vernieuwd (tegen betaling van een maakloon het valideringsbiljet om de 5 jaar maximum (code 040 : unieke uiterlijke geldigheidsdata,.). (Een officieel attest van de gezinssamenstelling kan eventueel in de plaats van vakken I en II worden toegevoegd (afgeleverd door de gemeente of via internet).

Je bent je kaart verloren? Per aanvraag betaal je 6 ongeacht het aantal kaarten dat je aanvraagt. Erkende politieke vluchtelingen Het tijdelijke recht op de korting wordt verleend aan de ouders en aan hun kinderen jonger dan 25 jaar die erkend zijn als politieke vluchtelingen verblijvend in Belgi en vermeld in het vreemdelingenregister. Kinderen die jonger zijn dan 12 jaar, reizen gratis. Als ze een kortingskaart "Grote Gezinnen" hebben, krijgen ze van De Lijn een gratis Buzzy Pazz die vervalt op hun twaalfde verjaardag. Je kan de spaarkorting enkel krijgen bij aankoop bij vrijwilligers van de Gezinsbond. Pleegkinderen Kinderen die door een officile instantie (vrederechter, kinderrechter, jeugdrechter, Procureur des Konings of Openbaar Centrum voor Maatschappelijk Welzijn, ) in een gezin geplaatst zijn, geven tijdelijk het recht op de korting voor henzelf, de pleegouders en hun eigen kinderen die recht geven op kinderbijslag. De Gezinsbond is altijd een pleitbezorger geweest voor het openbaar vervoer: vermijdt files, is goedkoper, is milieuvriendelijker We zijn dan ook blij om deze actie met De Lijn te promoten.


Sitemap