Most popular

Januari 2015 Bezoek turnhal Leiden Op zaterdag gaan we in twee groepen naar de turnhal in Leiden: leden van 7 t/m 12 jaar van 13:00-14:30 uur leden van..
Read more
Bowlen Zo biedt jou ook een sfeervolle lounge waar jij en jouw gezelschap kunnen genieten van lekkere borrelhapjes of een goede maaltijd. Met een korting van Het Laatste..
Read more
Francie Cosmetics, een compleet huidverzorgingsmerk van hoogwaardige kwaliteit met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Het verandert het uiterlijk van de wimpers en de wenkbrauwen zichtbaar. Koop met kortingscode beautyleverancier 2018..
Read more

Korting historic grand prix zandvoort 2019


korting historic grand prix zandvoort 2019

Grand Prix Zandvoort-sfeer. Toppunt van sfeer en gezelligheid: de rijdersparade door de straten van Zandvoort was ook dit jaar weer goedbezocht. Historic Grand Prix Zandvoort app! Tijdens dit evenement komen de volgende series in actie: FIA Masters Historic Formula One Championship. Het was drie dagen lang gezellig druk in het zonnige Porsche-dorp in het rennerskwartier.

Nog even nagenieten en dan: tot volgend jaar! Historic Grand Prix Historic Grand Prix Zandvoort 2019 Zandvoort, North Holland Historische Grand Prix Zandvoort op van 6 tot en met 8 september 2019 Historic Grand Prix Zandvoort - Tickets kopen en verkopen TicketSwap

Historic Grand Prix Zandvoort - Evenementen
Historic Grand Prix Zandvoort - Startpagina Facebook
Historic Grand Prix - Circuit Zandvoort - Evenementen

In de voorverkoop beginnen de toegangsprijzen al bij 15 euro. In de categorie bijzonder vallen ook de demo van de extreme Can-Am Shadow Mk1 bolide van Harm Lagaaij en het optreden van historische zijspanmotoren. Sensationeel demoprogramma, het demoprogramma wordt ook dit jaar weer én van de absolute hoogtepunten van het evenement. Op-en-top catering, gezellige gesprekken, mooi weer en bovendien een prachtig zicht op alle race- en demo-actie: de goedbezochte Paddock Club! Ook de bekende, geliefde raceklassen Gentlemen Drivers, Pre 66 Touring Cars en het NK gttc racen met volle velden! Kinderen van 5 tot 12 jaar krijgen 50 korting, de jongste kinderen hebben gratis toegang. De Triumph Competition British htgt maakt zijn Historic Grand Prix Zandvoort-entree met circa 45 autos van onder meer Triumph, MG en enkele Jaguar E-types. Het is de organisatie van de Historic Grand Prix Zandvoort weer gelukt om een even bijzonder als afwisselend programma samen te stellen. Historic Grand Prix Zandvoort overtreft zichzelf met oogverblindend race- en demoprogramma. Porsche pakt uit met onder meer de Le Mans-klassiekers Porsche 936 en 917K, BMW doet daar niet voor onder met onder meer de WK-winnende Brabham-BMW BT52 Formule 1 van Nelson Piquet uit 1983. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. De tarieven aan de dagkassa's zijn hoger).

korting historic grand prix zandvoort 2019

Spartoo kortingscode belgie, Hoeveel korting op tweedehands auto zonder inruil, Vroege vogel korting watertuin, Bol kortingscode forum,


Sitemap