Most popular

Pak deze korting, niet geldig in het weekend, niet gevonden wat je zocht? Het inwisselen van mijn cadeaukaart lukt niet. Het heeft een aangename temperatuur van 33 graden..
Read more
Meer detailsMinder details, pak deze deal 9,99 korting, deal, bestel nu een foto op forex en betaal slechts 9,99. De kortingscode voor je albelli fotoboek geef je in..
Read more
Voor 7,50 heb je een kaartje (kids zijn goedkoper) en een zakje voor voor 1euro. Om je vingers bij af te likken! In het park staan diverse kramen..
Read more

65 jaar korting ov


65 jaar korting ov

voor 24,50 een zevental keuzedagen bijkopen waarmee u vrij kunt reizen met de trein na negen uur. Klik op het vinkje om nederlandse sauna cadeaubon fort beemster de koppeling te verbreken. De gemaakte kosten zijn automatisch van uw kaart afgeschreven. U stapt over: Van NS-trein naar NS-trein, u checkt in op het vertrekpunt en checkt uit op het aankomstpunt. Zodra de kaartlezer uw kaart herkent, verschijnt er op het scherm een vinkje V) op een groen veld. Tussen verschillende vervoersmiddelen, als u reist met verschillende vervoersmiddelen, moet u altijd in- en uitchecken bij een overstap. Reductietarief, wanneer gelden reductietarieven voor saldo? GVB 4 dagen / 96 uur 22,50. U moet dan een Dalvoordeelabonnement aanschaffen.

Senioren korting en voordeel in het Korting openbaar vervoer 65 met NS OV chipkaart geen trein maar OV-chipkaart: wat u echt moet weten SeniorWeb

Reist u met de trein bijvoorbeeld van Utrecht naar Sneek dan moet u onderweg in elk geval overstappen in Leeuwarden. De OV-chipkaart heeft ze vervangen. Twitter: Een tweet die u geplaatst hebt, kunt u uit uw tijdlijn verwijderen. Maar papieren kaartjes bestaan niet meer. Reductietarief abonnementen, bij abonnementen geldt het reductietarief voor kinderen van 4 t/m 18 jaar en personen van 65 jaar en ouder. Wanneer u op saldo reist, wordt last minute slagharen huisjes bij het inchecken een instaptarief van uw saldo afgeschreven. Wilt u nu inloggen? Als uw bericht door anderen is overgenomen (retweet dan blijven die berichtjes wel bestaan.


Sitemap