Most popular

Of je nu op zoek bent naar een stedentrip, zonvakantie of wintersport: het is bij ons allemaal mogelijk! Iedereen van 2 jaar of ouder kan zich inschrijven. Op..
Read more
Gebruik voor deze actie de kortingscode: SPW40. Hieronder staan nog meer foto acties van. De actie bij Smartphoto: Op alle wanddecoraties van, smartphoto profiteer je van 40 korting...
Read more
Zie ons Privacy- en Cookiebeleid. Reviews, op basis van 21 reviews. Uitgelicht, entree aanbiedingen, dagentree voor 27,00 (10 korting de voucher is 1 jaar geldig. Bied mee op..
Read more

Telenet smartphone korting


telenet smartphone korting

aangerekend die overeenkomt met de restwaarde van de korting op het betrokken toestel, lineair afgeschreven over een. Aanbod niet geldig voor klanten die King/Kong Business hebben, zonder andere Telenet-Diensten. 31/1/2019, zolang de voorraad strekt. Reageer op deze korting. Bovenstaande prijzen zijn geldig vanaf.e.m., zolang de voorraad strekt. Wil je heel voordelig een abonnement aanschaffen voor het hele gezin? Hierbij kun je onbeperkt bellen, vast én mobiel, een grote hoeveelheid data, het snelste internet van Vlaanderen én digitale tv op al je schermen. Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting. . Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten. . Elke klant kan jaarlijks maximum 5 toestellen kopen met een korting.

Je profiteert nu van 50 korting op dit pakket: wigo. Goed om te weten: heb of neem je een, king, Kong of wigo? Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze én of meer volgende diensten hebben: internet, digitale televisie, vaste telefonie of mobiele telefonie (uitgezonderd prijs volgens verbruik) (hierna, de Telenet-Diensten). Bij Telenet heb je de optie om een all-in gezinsabonnement aan te schaffen.

De klant kan zijn Telenet-Diensten steeds kosteloos opzeggen. Uitsluitend voor klanten die geen openstaande schulden bij Telenet hebben op voorwaarde dat ze én of meer volgende diensten hebben (waarbij de diensten die de klant heeft op het ogenblik van intekening op het aanbod moeten overeenstemmen met de versie van de diensten die. Goed om te weten, let op, geld lenen kost ook geld. Voor elk toestel dat 12 maand in het bezit is van de klant, kan na die periode een nieuw toestel aangekocht worden. Genoeg voor iedereen, want je krijgt vijf simkaarten! Bovenstaande prijzen geldig.e.m. Bij aankoop van een toestel, via de Telenet webshop ( ) of in een Telenet winkelpunt, krijgt de klant de vermelde korting. Dan krijg je een straffe korting op je toestel. Een klant die enkel mobiele telefonie heeft, moet bovendien minstens 2 maanden klant zijn om van het aanbod te kunnen genieten. De korting vervalt steeds bij verandering naar een goedkoper product. Gratis geleverd gratis krijg telenet smartphone korting je 5 maanden lang 5 korting!telenet smartphone korting

Maximaal 1 voordeelbon per gezelschap.
Adobe Creative Cloud Apple asos Nederland m Coolblue dress-for-less Alle winkels.


Sitemap