Most popular

De 3051, 3053, 3054, en 3060 hebben tijdelijk in Utrecht gereden. Sinds december 2015 zijn al deze bussen buiten dienst. De 1481 is afgebrand en daarna gesloopt. Het..
Read more
Zet deze functie aan of controleer of je een ander programma hebt ingesteld dat cookies blokkeert. Alle aanbiedingen Nieuwe merch! Ok, je browser is momenteel niet ingesteld voor..
Read more
Februari 2019 Kortingscode Groupon: 15 korting op restaurants Pak deze codedjf4 Februari 2019 Tot 20 korting op lokale deals met deze Groupon kortingscode Pak deze codeor42 Geldig bij..
Read more

Kortingskaarten continium


kortingskaarten continium

diverse inventieve workshops die jouw vindingrijkheid aanwakkeren. Tot wel 70, zeer veel verschillende korting in Limburg. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor Continium Discovery Center. Maar probeer ze gerust nog eens uit om te kijken of ze nu wel werken. Verlopen kortingen voor Continium Discovery Center. Onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties. Maak niet dezelfde fout als 70 van het dagje uit publiek en voorkom dat je Continium Discovery Center en andere kortingen mist! Onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Bieden, continium Discovery Center voor twee personen met korting.

Discovery Center, continium is én van de drie provinciale musea van Limburg.
Continium en laat je verbazen door de spannende wereld van.
Geen zin in lange rijen én ook nog profiteren van korting?

Jahaaa, ook in jou schuilt een uitvinder! Doe een dagje Continium en laat je verbazen door de spannende wereld van wetenschap! Via deze unieke link profiteert u van een pas port zelande zwemmen korting voor slechts 17,50 en krijgt u direct korting op bijna alle musea in Nederland. Overzicht, discovery Center Continium, kerkrade, discovery Center Continium is én van de drie provinciale musea van Limburg. In Discovery Center Continium ga je zelf aan de slag en ontdek je van alles over de wereld waarin je leeft. Laat de uitvinder in je los en ontdek jouw talenten in de expo De Uitvindfabriek! Bewaarde advertenties in Mijn Marktplaats, de advertentie is toegevoegd aan je vergelijkingen in Mijn Marktplaats, de verkoper is toegevoegd aan. Openingstijden maandag gesloten dinsdag 10:00 tot 17:00 woensdag 10:00 tot 17:00 donderdag 10:00 tot 17:00 vrijdag 10:00 tot 17:00 zaterdag 10:00 tot 17:00 zondag 10:00 tot 17:00, op de valreep, anderen kochten ook.

Continium kerkrade openingstijden
Libelle zomerweek kortingskaarten


Sitemap