Most popular

Geldig t/m juni 2019 Pak 10 korting met deze Amazon kortingscode Pak deze codeym69 Bij aanmelding voor Student Prime. Doordat u door middel van de vlamverdeler de temperatuur..
Read more
Kom dan naar attractiepark Sprookjeshof! Places to stay near Sprookjeshof, plan your trip to Zuidlaren, get a personalized plan. Kortom een dag plezier dat vind je hier! Read..
Read more
Volgens het expertisecentrum Leeftijd is het volslagen belachelijk dat het krijgen van korting afhangt van je leeftijd. Bedrijven bieden commercile passen die kortingen geven, maar er zijn ook..
Read more

Peize sauna openingstijden


peize sauna openingstijden

je natuurlijk als je deze sauna producten zelf meeneemt maar je kan het ook kopen of een badjas huren bij SpaWell. Warm je spieren op in het bubbelbad, ervaar de weldaad van. Er zijn diverse sauna s op gelijk niveau. Dan is een abonnement wellicht wat voor jou. Zoutsteensauna en droom weg op een van de comfortabele fauteuils bij de open haard. Ga je liever een ochtend, middag of avond dan kan je natuurlijk ook gewoon een sauna rondje maken.

SpaWell badjas huren Het dragen van een badjas en gebruik van handdoeken en slippers is verplicht. Reserveren, meer info, ontdek de Happy New Deals, bekijk nu!

Kortingsbonnen sauna joure
Openingstijden saunastate gorredijk
Zwembad aqua mundo zeewolde openingstijden

Daarom zoek ik altijd naar kortingsacties als ik een dagje naar de sauna. Ga naar de website van Vakantieveilingen en bied mee om kans te maken tickets duinrell korting op het ticket voor dagentree voor. Een dagje naar de sauna in Drenthe? Koffie of thee, gebak, gebruik van alle faciliteiten, gebruik van treatments Purifying Charcoal Mask. Of geniet je liever van een klassieke massage? Je vind de onderstaande wellness faciliteiten bij SpaWell in Peize : Binnensauna, buitensauna, infrarood sauna en kruidensauna; Stoombad, voetenbad, whirlpool en dompelbad; Massage, scrubruimte, zonnebank, zonneweide; Binnen zwembad en buitenzwembad; Restaurant, bar en terras. Iedereen vanaf 14 jaar is welkom. Reguliere sauna rituelen (o.b.v. Ochtendentree van.00 tot.00 uur. SpaWell is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Artis zoo openingstijden
Kortingskaarten sauna putten


Sitemap