Most popular

Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du..
Read more
Instappen kan, zoals gebruikelijk met treinkaartacties alleen.00 uur op maandag t/m vrijdag en op zaterdag en zondag de hele dag. Met Keuzedagen reist u 7 keer per jaar..
Read more
Marc Roekens Meer Toolmania reviews. Alles werkt perfect Patrick 12v compressor Half jaar geleden een compressor gekocht, laatst voor het eerst echt gebruikt. De site is overzichtelijk. Zocht..
Read more

Korting krijgen ns


korting krijgen ns

product is activeren helemaal niet nodig. Voorheen stond de actie nog bekend als de Spoordeelweken. Dit automatisch opladen dient apart te worden aangevraagd met een speciaal formulier dat verkrijgbaar is op stations of te downloaden is via internet en via een oplaadautomaat te wotden geactiveerd Met contant geld bij een NS-service- en verkooppunt (alleen op de grotere stations aanwezig). 15 Basis- en kilometertarief bewerken Bij reizen op saldo begint de reissom met een basistarief (ook wel opstaptarief, niet te verwarren met het hierboven besproken instaptarief, de borg). De kaartlezers kunnen zich bevinden op de perrons, bij de ingang van het station, of ergens daartussenin. 25 Wachttijd bij kaartlezers bewerken De wachttijd van kaartlezers (ook wel anti-passback-tijd genoemd) bij bussen, trams en poortjes, paaltjes bij stations en perrons voorkomt dat een reiziger die heeft ingecheckt, onbedoeld direct weer uit kan checken als de kaart per ongeluk tweemaal achter elkaar voor. Ze zijn te herkennen aan het pictogram van een hand die een gestileerde roze ov-chipkaart vasthoudt; dit pictogram markeert de plaats waar men de kaart moet presenteren. 26 In september 2014 werd bekend dat de vervoerders nog 16 miljoen euro per jaar incasseren doordat reizigers vergeten uit te checken. Aan het begin van de reis moet de OV-chipkaart tegen een OV-chipkaartlezer van de vervoersmaatschappij worden gehouden, het inchecken.

Altijd Vrij : Vrij reizen in spits- en daluren. Datum Treinpakkers 2019, de Nederlandse Spoorwegen maken de begindatums van de Treinpakkers meestal pas kort voor de start wereldkundig. Voor NS gelden andere voorwaarden. Er zijn ook enkele initiatieven waarbij senioren (met een laag inkomen) of iedereen met een laag inkomen in aanmerking komen voor een abonnement waarmee gratis met het openbaar vervoer in de regio mag worden gereisd. Het reisrecht is alleen geldig wanneer er op de juiste manier in- en uitgecheckt wordt. Er is geen restitutieregeling voor anonieme OV-chipkaarten.


Sitemap