Most popular

Geldig t/m september 2018, ontvang een kortingscode voor 5, pak deze korting. Eigen productie, topkwaliteit drukwerk, veilig betalen, recensies (291). Eigen lijstenmakerij Een mooie poster direct in..
Read more
Controleer bij warm weer wel even de openingstijden, het kan zijn dat we eerder sluiten. De diversiteit van faciliteiten en sferen is verbluffend. Lees reviews (6) 20 Korting..
Read more
Bekijk hier de nieuwste Dhlparcel aanbiedingen en kortingscodes van dit moment -25 Korting, dHL kortingscode voor 25 korting op je verzending. Regular 80x40 cm, max 10kg 5,50 6,00..
Read more

Museum volkenkunde leiden korting


museum volkenkunde leiden korting

gingen u voor, vanaf 1 euro naar een uitje als Museum Volkenkunde. Ieder object vertelt het gemeenschappelijke verhaal van rouw, viering, verfraaiing, gebed en conflict. De naam is afgeleid van de beroemde ontdekkingsreiziger Abel Tasman. Vul hier uw kortingscode in: Kortingscode: Totaal prijs, wat je moet weten, iedere museumbezoeker dient een geldig entreebewijs te kunnen tonen. Op de begane grond zijn de tentoonstellingen over Afrika, Azi, Indonesi te vinden evenals de tijdelijke tentoonstelling. Ook verbeterden de Koreanen het Chinese celadon-porselein. Ze lijken als groep op te stijgen. De verdiepingen zijn met de lift te bereiken en de deuren gaan automatisch open. Wenn du auf unsere Website klickst oder hemelvaart korting hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook.

Dat is pas een dag goed besteed! De collectie werd voor een groot deel bijeengebracht in de 19e eeuw. Dit is de kidsclub van Museum Volkenkunde. Overige informatie, voor kinderen is er de wereldclub. Hier ziet u maskers van de dogon, met indrukwekkende bouwwerken en maskers, bronzen afgietsels van oude koningen uit Benin en mysterieuze krachtbeelden uit Congo en voorwerpen uit Zuid-Afrika en Mali.

Anwb kortingscode corpus
Lowlens kortingsbonnen


Sitemap