Most popular

20 korting (0 beoordelingen de spannende en schurende komische musical 20 korting (0 beoordelingen kikker en de Vallende Ster is de nieuwe familiemusical voor iedereen vanaf 4 jaar...
Read more
Het online warenhuis stelt vaak nieuwe kortingscodes beschikbaar waardoor je zo met 10 korting of 20 korting kunt winkelen bij, zalando. Kortingscodes voor webwinkels zoals lumz, sleepcool actie...
Read more
Gebreide truien voor een gereduceerde prijs; ja het kan! Heb je alles dat je nodig hebt? Verloopt op : Altijd geldig, geplaatst : 2 jaar geleden 30 korting..
Read more

Ns jaarkaart korting medereizigers


ns jaarkaart korting medereizigers

40 kortings abonnement, hoe kan mijn partner dan met korting meereizen?ik zie online geen optie om te kiezen voor een kaartje met 40 korting en bij de kaartautomaten op het station ook niet. Buiten uw vaste traject reist u met 40 korting op maandag tot en met vrijdag van.00.00 uur en van.30.30 uur, in het weekend van vrijdagavond.30 tot maandagochtend.30 uur en op feestdagen. Korting bij Greenwheels en Q-Park PR terreinen, verkrijgbaar met een Intercity direct Altijd Toeslagvrij abonnement. Zie /samenreiskorting voor meer informatie over Samenreiskorting.

Ns jaarkaart korting medereizigers
ns jaarkaart korting medereizigers

Dat is een vraag die veel mensen willen weten en waar nog veel onduidelijkheid over bestaat. Ook moet de uitcheck plaatsvinden binnen zes uur na de incheck 3 en dient de reis (indien van toepassing) te zijn afgelegd via de bij aankoop vastgelegde route danwel via een in de NS-reisplanner voorkomende route om recht te hebben op 100 korting.

Voor reizen buiten het traject ontvangt de reiziger achteraf een factuur. De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. Zet voldoende saldo op de eigen OV-chipkaart. Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Omdat de tijd en plaats van inchecken bepalend is voor het kortingspercentage, zouden reizigers ruim voor hun reis in de Daluren kunnen inchecken en hun reis toch tijdens de Spitsuren met 40 procent korting kunnen maken. Website NS, Productvoorwaarden Abonnementen Consumenten, (artikel.1 website NS, Productvoorwaarden Abonnementen Consumenten, (artikel.7) Website NS, Rekenvoorbeelden Traject Vrij. Op uw vaste traject reist u vrij. Kies 'Tonen alle producten op kaart'. Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken.

Samenreiskorting met een NS-abonnement Reisinformatie
Hoe kan iemand met korting met mij meereizen?
Samenreiskorting: Profiteer met z n allen van én NS-abonnement
Samenreiskorting op Ov-chipkaart
NS Traject Vrij Jaar - NS Abonnementen


Sitemap