Most popular

Daarnaast is veenmos relatief jong en heeft daardoor een hoge composteringssnelheid. Compost van zeer hoge kwaliteit is onze basis. U kunt kiezen uit uw eigen foto of een..
Read more
Pak deze code4e9i, deze code is niet geldig op de Crocs Classics, LiteRide, Reviva en Serena. Belangrijke tips: Maak je aankoop zonder onderbreking helemaal. Pak deze codebt42, geldig..
Read more
Dan kunnen wij je wellicht helpen, want wij van MijnKorting checken dagelijks de webshop van Printvoordeelshop. De meeste kortingscodes zijn te gebruiken in Nederland, maar wij bieden ook..
Read more

Reizen met studenten ov


reizen met studenten ov

trajecten van NS International. Met korting meereizen kan door de week alleen tijdens de daluren. Dinsdag, gratis, vol tarief tot.00 uur, daarna korting. Daarentegen hebben de vervoerders in hun algemene voorwaarden nog opgenomen dat een persoonlijke OV-chipkaart echt persoonsgebonden. Voor het binnenlandse deel van de reis wordt automatisch de juiste korting berekend. Hij werd daarvoor beboet, maar vocht die boete aan bij de Geschillencommissie. Samenreiskorting is geldig bij NS en bij de andere treinvervoerders.

reizen met studenten ov

Treinkaartje enkele reis met korting
Hoe bereken je procenten uit met geld
Reizen met korting anonieme ov chipkaart

Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. De controleur kan op die wijze controleren of de bewuste reiziger wel de juiste persoon is en wordt misbruik van bijvoorbeeld een OV-studentenkaart of een kaart met een Altijd Vrij-abonnement voorkomen. Wanneer u overstapt naar de andere vervoerder wordt opnieuw gekeken of de Samenreiskorting nog van kracht. Je moet dan eerst saldo op de kaart zetten. Klik op 'Akkoord' en houd de OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig. Laad altijd eerst uw saldo of product op uw OV-chipkaart en check daarna pas. Bijverdienen, doet u mbo of valt u nog onder het oude stelsel van studiefinanciering? Zaterdag, gratis tot.00 uur, daarna korting. Dit hangt af van het abonnement dat u kiest. Wanneer gaat het in? Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig.


Sitemap