Most popular

Dat is niet voor niets, want je kijkt hier je ogen uit! Gebruik én van onze kortingsbonnen of kortingsacties om ons dierenpark te bezoeken. Zo kun je al..
Read more
Health goed voor gratis verzending zr1qs, pak code, gratis, extra's, geverifieerde kortingscode, ontvang gratis extra's met de laatste. Een actiecode of promotiecode van Unlimitedhealth kan worden gebruikt op..
Read more
In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. . In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen. Maar let..
Read more

Kortingsbon pannenkoeken eten


kortingsbon pannenkoeken eten

ook de zeeschepen op de scheepswerf zijn indrukwekkende verschijningen. In het scheepsruim vinden ze namelijk een megagrote ballenbak. Een rondvaart op de Pannenkoekenboot is een feestje voor iedereen. Wanneer u een klantenkaart bij ons aanschaft, krijgt u in het vervolg altijd 15 korting op al onze pannenkoeken. Een leestafel, een terras of binnentuin. Nu ook in te leveren bij Pannenkoekenhuis De Waterspiegel! Kinderen op de Pannenkoekenboot, met pannenkoeken maak je de kinderen vast al heel gelukkig, maar op de Pannenkoekenboot wacht nog een verrassing. Van Riemsdijkweg in Amsterdam Noord (navigatie:. En terwijl iedereen gezellig zit te eten vaart het schip over het IJ, langs het Centraal Station en het EYE filmmuseum.

Acties - Pannenkoekenhuis Olleke Bollekekortingsbon pannenkoeken eten

Pannenkoekhuis Den Strooper - Acties
Holland Pannenkoeken - Kampen - Zwolle - Dronten
Zeefdrukland - De winkel voor zeefdrukmateriaal

Voor de lunch hebben wij nog meer mogelijkheden zoals vers frisse salades, flammkuchen, diversen Hollandse broodjes en huisgemaakte soepen. Eigentijds pannenkoekenrestaurant, holland meer dan pannenkoeken. En is de ballenbak eenmaal open, dan hebben de ouders er geen kind meer aan. Vier je verjaardag bij Olleke Bolleke! Maak een keuze uit de leuke arrangementen en stap aan boord. Bekijk alle vaartochten en schuif aan bij het pannenkoekenbuffet! Personeelsverenigingen, een aantal personeelsverenigingen zijn aangesloten bij Pannenkoekenhuis Olleke Bolleke. Momenteel zijn de deelnemende verenigingen: Personeelsvereniging NXP, Personveelsvereniging Dupulex en Personeelsvereniging Radboud. De opstapplaats van Pannenkoekenboot Amsterdam. Een ontspannen uitje voor het hele gezin, als de kinderen zich vermaken in de ballenbak. Het hele jaar door!

Kortingsbon pannenkoeken eten
kortingsbon pannenkoeken eten

Bigbang kortingsbon prullenbak
Jupiler kortingsbonnen


Sitemap