Most popular

Het lijkt erop dat je met een verouderde versie van internet explorer onze website bezoekt. Deze pagina wordt niet alleen gebruikt om alle lekkernijen van de keten..
Read more
NS dagretour febo 22 T/m bestelt u voor 22 een NS Dagretour Kroket en Friet bij febo. In het weekend en op feestdagen de hele dag. Meer..
Read more
Voornamelijk biologisch en duurzaam. Als we een besteld product niet meer kunnen leveren dan mag jij kiezen: je vraagt je geld terug, je vraagt of wij een vervangend..
Read more

Sauna beemster openingstijden


sauna beemster openingstijden

en de meest innovatieve duurzame toepassingen voor een eco-chic fort. Binnenkort zal hier een overzicht verschijnen van overnachtingsmogelijkheden in de buurt van Fort Resort Beemster. Zo wordt het fort en de baden verwarmd door de restwarmte van de saunas. Stijlvol duurzaam eco-chic, fort Resort Beemster is een combinatie van stijlvol en duurzaam, ook wel eco-chic genoemd. Twee restaurants; het Poterne en het wellness restaurant en zalen voor vergaderingen, (bedrijfs)feesten en officile trouwlocatie. Fort Resort Beemster is een luxe eco-chic wellness resort in het Unesco monument Fort aan de Nekkerweg, gelegen in Werelderfgoed De Beemster vlakbij Amsterdam. Het dragen van badkleding is tijdens het saunagebruik niet toegestaan in ons complex.

Een voor vele geliefde plek! Bijzondere historische stijlkenmerken zijn behouden. Door talloze innovatieve toepassingen is het Fort niet alleen een unieke plek maar ook qua duurzaamheid. Achter de historische muren: een unieke spa wellness, met saunas, baden en 16 prachtige hotelkamers suites.  Het Fort waar vroeger soldaten gevestigd zaten, is nu omgetoverd tot een unieke Spa Wellness met bijzondere baden en saunas. Aphrodites Thermen kent geen badkledingdagen. Sauna fort resort beemster.

Kortingscode sauna zenter, Devarana sauna aanbieding, Kortingskaarten sauna putten,

Als je je inschrijft voor onze Kortingsbonsauna Nieuwsbrief, word je op de hoogte gehouden van korting en aanbiedingen voor Fort Resort Beemster. Zoeken, deel deze pagina 1252Fort Resort.2/5 (5 kortingen voor Fort Resort Beemster, momenteel zijn er bij ons helaas geen acties, kortingen en aanbiedingen bekend voor Fort Resort Beemster. Overnachting Fort Resort Beemster, wil je na een dagje sauna nog niet naar huis en graag in de buurt blijven slapen? De mooiste materialen zijn gekozen. Sauna's in Nederland, sauna's in Belgi, informatie en Contact. Elke dag nieuwe saunakortingen een aanbiedingen. Fort Resort Beemster is én van de meest luxe maar duurzaamste wellness resorts van Nederland, gelegen in de prachtige Noord-Hollandse Beemsterpolder, op slechts 20 minuten van Amsterdam. Elke dag vanaf 21:00 uur is de entreeprijs maar. Elke woensdag kortingsdag, entreeprijs is dan. Overzicht van overnachtingsmogelijkheden per sauna, tot 76 sauna korting, veel sauna aanbiedingen met hoge kortingen. Zaterdag van.00 uur tot.30 uur. Zondag van.00 uur tot.00 uur.

Eemhof zwembad openingstijden
Met korting naar de sauna geldrop


Sitemap