Most popular

Privacy Statement Cookiebeleid, partner worden, contact. Gebruik het verstandig en je kunt je potentile besparingen maximaliseren, maar het kan een beetje know-how vergen om te navigeren door de..
Read more
Ontdek de code(s) Van zodra je de juiste webshop in ons aanbod gevonden hebt, zie je heel duidelijk staan welke kortingscodes er momenteel gelden en wat de voorwaarden..
Read more
De beving deed zich voor op een diepte van 10 kilometer in de buurt van Sapporo, de hoofdstad van de prefectuur Hokkaido met bijna 2 miljoen inwoners. Iedereen..
Read more

Tickets ecomare korting


tickets ecomare korting

kortingscode, Postnl korting, Kortingsbon mandenhuys. Toegevoegd door een bezoeker, bekijk de code korting, voeg deze Slagharen kortingscode toe voor 40 korting tickets ecomare korting op tickets. De kaartjes staan niet op datum. Deze ligt naast Ecomare en dus prima te combineren. Bij het kiezen van tickets is de vierde optie het toevoegen van een actie- of verzilvercode. Huisdieren zijn bij Ecomare niet toegestaan. Bij, ecomare krijg je nu ook 10 kassakorting als je lid bent van én van de volgende partijen: Natuurmomenten, cJP-pas, Staatsbosbeheer Buitenpas, stayOkay-card, landschap Noord-Holland, let op, als je gebruik wilt maken van deze Ecomare korting dan moet je wel je lidmaatschapspas meenemen naar de kassa. Waar gebruiken wij je gegevens voor? Met het Texel e-vignet kun je overal op Texel parkeren.

Tickets ecomare korting
tickets ecomare korting

Dan kun je ook een Ecomare korting pakken via de website van Ecomare zelf. Elke dag is er om 10:30 en 13:30 een bruinvispresentatie Ecomare vangt elk jaar rond 100 jonge, zieke, verzwakte of gewonde zeehonden op! Je kunt ook voor maar 1,- een audiotour boeken bij de kassa. Ecomare kortingen en aanbiedingen staan. Je kunt tijdens je bezoek aan Ecomare namelijk ook dingen leren over de Noordzee en alles wat erin leeft, het Werelderfgoed Waddenzee en natuurlijk ook van alles over de natuur op Texel. Wat de kinderen erg leuk vinden is dat je bij Ecomare kunt zien, maar ook kunt leren.tickets ecomare korting

De kaartjes staan niet op datum dus je kunt zelf bepalen op welke dag je naar.
Met korting naar, ecomare, online tickets kopen levert je 5 korting.
Andere kortingen worden niet online verrekend.
Hierdoor is het soms goedkoper om kaartjes te kopen aan de kassa.


Sitemap