Most popular

Skilessen: up-to-date en aangenaam Onze officieel gediplomeerde Nederlandstalige skileraars blijven steeds op de hoogte van de laatste evoluties, zodat ze u de nieuwste skitechnieken kunnen aanleren. De "Big..
Read more
Deze bestelling moet minimaal 30 euro zijn. De aanbiedingen van proforto voor meer voordelen. Gelukkig hebben de bikinis een cupmaat waardoor je makkelijk de juiste maat kan vinden...
Read more
Al vanaf 4,95 kun je bestellen bij e5mode. Gebruik kortingscode 2 0 15 Kortingscode op matrassen bij Home24. Dit heeft alles te maken met het feit dat er..
Read more

Korting fooddrop


korting fooddrop

eetgewoontes op en een zeer divers gebruik van kruiden en specerijen. Authentiek staat voor de gerechten, die door Thaise koks worden gepresenteerd, zonder concessies te doen aan het Europese smaakpatroon. Hierdoor blijft de kwaliteit van het eten gewaarborgd. Ze kenmerken zich door een uitgekiende balans tussen de vijf smaaksensaties, zonder dat een van hen overheersend wordt. Maar ook andere streken uit Thailand zijn vertegenwoordigd. Deze essentile smaken kunnen soms zelfs binnen een gerecht optreden. De Thaise keuken is echter wel homogeen in haar gebruik van vele verse ingredinten en kruiden.

Zalando lounge kortingscode oktober 2019
123radiatorvoordeel.nl kortingsbon

Dankzij deze solide basis en goede balans van kruiden kan praktisch elk gerecht met veel verschillende vlees- en vissoorten bereid worden. Ons restaurant is vernoemd naar de meest gebruikte rijstsoort in Thailand, de Jasmijnrijst. Zo kunt u bij ons terecht voor de bekende groene Thaise curry, de Kaeng Kieuw Wan, maar ook voor rode, gele en bruine varianten. Thai Jasmine blijft hiermee zo dicht mogelijk bij de oorsprong van de Thaise keuken. Hiermee behoudt het gerecht haar versheid en sappigheid en blijven de vitaminen in de ingredinten. Een ander uniek element van de Thaise keuken is dat ze probeert om de vijf verschillende smaaksensaties, zoet, zuur, zout, bitter en scherp in maaltijden te verenigen. Hierin onderscheidt ze zich van andere keukens. Deze keuken is moeilijk onder een noemer te scharen. Thais eten laat zich echter ook prima begeleiden door diverse wijnen. Zo vindt u bij Thai Jasmine specifieke gerechten uit de Noordoostelijke Isaan-keuken en komt ook de keuken uit het zuiden van Thailand aan bod. In ons restaurant bieden wij u een met zorg gesorteerde wijnkaart, waarmee u onze uiteenlopende gerechten kunt combineren.


Sitemap