Most popular

Historische gebouwen zijn intact gebleven en je vindt er een tal van gebruiksvoorwerpen, oude ambachten en klederdrachten. De kraam die bij het Nederlands Openluchtmuseum staat komt zelfs..
Read more
De outfitsuggesties zijn direct te bestellen via de geselecteerde webshops. Download hier, h M, met de applicatie van een van de grootste modeketens, Hennes Mauritz, kun je zien..
Read more
Who qualifies: Schools, churches, non-profits organizations, how it works: Sell car wash passes that give the customer.00 credit towards any full service or greater. Gemakkelijk betalen met uw..
Read more

Korting bus


korting bus

(Particulier) Landelijk altijd vrij reizen in bus, tram en metro (niet geldig in Waterbus Rotterdam-Drechtsteden ) Sentire Abonnement voor blinden- en slechtzienden voor reizen in bus (behalve nachtbus tram, metro en openbaar vervoer te water (behalve RET Fast Ferry). Kinderen jonger dan 4 jaar kunnen kosteloos meereizen en hebben hierdoor geen OV-chipkaart nodig. Daarnaast worden er vaak abonnementen aangeboden die korting geven (bijvoorbeeld 20, 50 of 100) op het basis- en kilometertarief bij reizen op saldo met de OV-chipkaart in een bepaalde periode (bijvoorbeeld de daluren, de avond of in het weekend) in een bepaalde regio. Wordt binnen 35 minuten na het uitchecken op hetzelfde station weer ingecheckt, dan geldt dat als een overstap en als dezelfde reis. Octopus card was ingevoerd. Met de kaart kunnen ook de toegangspoortjes van een vervoerder geopend worden.

Lees de Telegraaf 1 jaar en ontvang 34 korting!
Wanneer u gebruik maakt van deze actie ontvangt u de Telegraaf met 34 korting!
Het abonnement loopt 12 maanden.

9 Lange tijd was het niet mogelijk om op saldo te reizen met de OV-chipkaart op Vlieland, Terschelling en kortingscode bonnie doon Ameland, pas sinds is dit mogelijk. Via de website kan je altijd het saldo van een ontvangen cadeaukaart checken. Hierop is het systeem dat in Nederland wordt gebruikt grotendeels gebaseerd. De bon wordt verpakt in een mooie cadeauverpakking en blijft geldig tot twee jaar na de dag van aankoop. Ze zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse Spoorwegen. Het systeem berekent dan wat de reis heeft gekost en welk saldo op de kaart overblijft en toont dit op het beeldschermpje. Ook kan het abonnement inmiddels verlopen zijn, terwijl de kaart zelf vijf jaar geldig blijft. Bij Arriva wordt een ander soort systeem getest (zie Touch Travel ). Een fiets mag alleen tijdens de daluren meegenomen worden.


Sitemap