Most popular

Vond je deze review nuttig? Het is geweldig dat ik muziek in beide ruimtes aan kan zetten en dus heen en weer kan lopen zonder mijn muziek..
Read more
Ga je mee op safari in Beekse Bergen? Vergeet niet dat mensen niet leven om te werken, maar werken om te leven. Je hebt de mogelijkheid om zelf..
Read more
Headhunter 4: Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre. Assassin Stinging Blade Pack, commando Madness Pack, commando Supremacy Pack. Psycho Domination Pack, psycho Party Pack, psycho Dark..
Read more

Gezinsbond korting hidrodoe


gezinsbond korting hidrodoe

museum. De Gezinsbond-code kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortings- of promotiecodes. Groepen vanaf 15 personen en scholen genieten van speciale tarieven. Watermaker, een unieke 4d-ervaring, green Key voor Hidrodoe! Pagina-inhoud, volwassenen 8,50, kinderen (3 t/m 12 jaar) 6,50, senioren (60) 6,50, personen met een beperking 6,50, volwassene 25,50, kind 19,50. Voorheen kon je de Gezinsbond-korting al krijgen bij afhaling in Kontich, maar nu is die stap niet meer nodig! Traditiegetrouw maakt de Gezinsbond de zomer voor zijn leden extra aantrekkelijk met leuke en goedkope uitstapjes en fraaie kortingen op tal van evenementen. Eens dat doorgegeven is, zorgen wij ervoor dat 7 van het aankoopbedrag in spaarpunten op jouw kaart terecht komt!

Hidrodoe, korting 2019gezinsbond korting hidrodoe

Albert heijn kortingsbonnen
Kvik korting

De Gezinsbond werkt samen met Kopergietery, het Kinderrechtencommisariaat, Mediawijs, Museum Dr Guislain en Agentschap Jongerenwelzijn aan het project Prikkels. Tickets kunnen vanaf de telefoon/ipad gescand worden. Maar welk museum kies je om op uitstap te gaan? Winterseizoen: Beleef dolle pret in Bobo's Indoor. Prikkels: we hebben ze nodig, maar soms zijn het er te veel. Je vindt hier een overzicht van waar je deze zomer met je lidkaart terecht kan. Voor ouders is er het watercafé, met meer dan alleen water.


Sitemap