Most popular

Over ons, belangrijk om te weten, vouchercode.V. De ene week vind jij hier veel modewinkels en de ander week zijn het vooral webshops met woonaccessoires. Als laatste vind..
Read more
Probeer dan dit stappenplan en bekijk op je account of het werkt: Stap. Mocht je nog iets langer nodig hebben kan je ook even een rustig momentje pakken..
Read more
Deze commissie delen we weer met jou en zo betalen we je een exclusieve korting of cashback voor elke aankoop die je via Shopkorting doet. Geldig t/m..
Read more

Ns korting hema


ns korting hema

een e-ticket dat is sushipoint korting eindhoven uitgeprint geldt als volwaardig vervoersbewijs. Je kunt je Trein Dagretour direct downloaden of later ophalen met de bevestigingsmail die je van ons krijgt. Bestellen kan in de winkel zelf, maar nog makkelijker is online bestellen. De actieperiodes komen elk jaar redelijk overeen, waardoor u met de onderstaande gegevens een goede inschatting kunt maken van de komende Hema dagkaart actie. Niet geldig in treinen van Thalys. Trein dagretour is niet geldig in treinen van Thalys, TGV, Eurostar en ICE International. Op de bestelpagina van Hema vindt u een overzicht van alle algemene voorwaarden. Verkoop: t/m 02 december 2018, reisperiode: 05 november t/m Reisproduct: NS Dagretour Museum, te koop bij: Hema (webshop geldigheid: Reis op een dag retour op een traject naar keuze en kies uit 10 verschillende musea. Hema Treinkaartjes in November 2018, in november 2018 koopt u in de winkel en via de webshop van Hema voor 25 een NS dagretour voor een stad naar keuze.

Naar: Alle actuele korting acties van. Daarnaast ontvangt u een voucher gratis koffie tompouce bij Hema (m.u.v. Voor slechts 25 bestelt u online een NS dagretour en een voucher museum, waarmee u naar én van de tien aangesloten musea kunt. Daarbij is het voucher museum tevens geldig voor 2 kinderen t/m 11 jaar. Op basis van deze informatie zou het kunnen dat hema later dit jaar, richting de feestdagen, nog een keer goedkope treinkaartjes zal verkopen. Algemene voorwaarden, uiteraard zijn er algemene voorwaarden verbonden aan de trein aanbieding van Hema. Check voor het reizen nog even de reisplanner.v.m.

Wij hebben hieronder een overzicht van de voorgaande Hema dagkaart acties/aanbiedingen opgesteld. Wanneer dit het geval is plaatsen wij de aanbieding op onze website. Stap 2: Vul de gevraagde gegevens. Na aankoop ontvangt u een unieke vouchercode die u kunt verzilveren via de onderstaande link: /museumweken, wanneer is de Hema dagretour geldig?


Sitemap