Most popular

Nbsp; Ons kayak centrum ligt aan de voet van de waterval van Coo, net onder de stoeltjeslift van het pretpark Plopsacoo. Da wilde toch nie misse! Wir verwenden..
Read more
Spoorwegmuseum 12,50 (28 korting) 12,50, info bestellen, op zoek naar een leuk museum voor jong en oud? Bij voordelige treinkaartjes geldt in de regel dat je doordeweeks niet..
Read more
Lees meer T06:54:0001:00 Bekijk nu, helikoptervlucht boven Nederland of Belgi (1.). Kruip achter het stuur en trap het gaspe. Email us at stuffdutchpeoplelike @. Onder begeleiding rijd je..
Read more

Korting euromast


korting euromast

Euromast heeft twee liften die de bezoekers naar een hoogte van 112 meter brengen. 1x 10 korting op eten en drinken op vertoon van de kortingscoupon. Anwb kaarten werden omgewisseld voor andere kaarten. Elke maand een nieuwsbrief met informatie en speciale acties. Prijs/kwaliteitsverhouding, personeel, faciliteiten, aanbod, het was een leuk bezoek met mooi uitzicht. Ons doel is om u al uw wensen te alle tijden na te streven, want wij zijn uw thuis, ver van thuis! Gastbeoordelingen, vragen, heeft u vragen? Aan de balie korting via anwb ledenvoordeel activeren wij de parkeermeter voor. Kinder Mastkaart 12,50, ook voor de kleinste onder ons hebben we een speciale Mastkaart.

Of dat onze waterwerken over de hele wereld worden gebruikt? Het restaurant weegt 240 ton en het heeft zon vijf dagen geduurd voor het (in 1959) de hoogte van 100 meter had bereikt. Klein mag je zelf een vliegtuig besturen, en in de haven van Rotterdam help je met het laden en lossen van containers voor de internationale handel. We komen zeker nog eens terug en dan als het donker is! Het is zelfs mogelijk om een kinderfeestje te organiseren bij de Euromast. Hoog boven Rotterdam, genieten van het uitzicht en de lekkerste hapjes! 12,- korting, rotterdam zien vanaf 185 meter hoogte? Toegang tot exclusieve Mastkaarthouders evenementen. Een stukje lager, op de originele hoogte van 112 meter is een uitkijkplatform.

Kortingsbon essenza
Kortingscode kruidvat fotomok
Ibood kortingscode 2019


Sitemap