Most popular

De meeste laptops in deze prijsklasse besparen namelijk ook op de kwaliteit van het scherm. De laptop krijg hier de Keuze van bol vermelding, en een hoge beoordeling..
Read more
Subscribe newsletter and receive 100 Zooplus points? XS, s M, l XL 69,95, superdry Trui Regenboog Groen, beschikbare maten, xXS. Ruim aanbod voor elke gelegenheid. All rewards only..
Read more
Geldig t/m december 2019, gratis verzending bij Kixx Online. Mei 2019 Kixx Online korting: 25 korting op veel artikelen Pak deze korting Geldig op veel artikelen in..
Read more

Anonieme ov chipkaart meereizen


anonieme ov chipkaart meereizen

Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. 35 minuten na het uitchecken vervalt de Samenreiskorting automatisch. OV - chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen. Inchecken tijdens daluren, uw ticket is alleen geldig als u tijdens de daluren incheckt. Reist u ook weer samen terug, dan dient Samenreiskorting opnieuw op de OV-chipkaart van uw medereiziger gezet te worden bij de NS-kaartautomaat. Voor Samenreiskorting is minimaal 10 nodig. Het is niet mogelijk om bij de automaat een eenmalige chipkaart met korting te kopen, en het is ook niet mogelijk om voor Samenreiskorting een e-ticket met korting te kopen.

Gaat u samen reizen met iemand met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct?
Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen.
U moet hiervoor Samenreiskorting op uw OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen.

Jetjes jobjes Jetjes_Jobjes) Twitteranonieme ov chipkaart meereizen

Korting ov chipkaart, Ns kortingskaart meereizen, Ov chipkaart korting arriva,

Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de kortingscode we are friends forever quotes NS-kaartautomaat en NS-servicebalie en bij de verkoopautomaten van de andere treinvervoerders. Hoe kan ik dit dan doen? De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. Reisinformatie, reizen met een, oV - chipkaart, gaat u samen reizen met iemand met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Zet voldoende saldo op de eigen.

Jcjcvqn Tot 50 Veel plezier
Winterfair Garderen Korting 2019
Samsung introduceert app die je, galaxy - toestel
Pompiedoe kortingscode, acties, aanbiedingen voor 1000 winkels
Anne Frank Realschule Gladbeck - Musical


Sitemap