Most popular

Find a wagamama we have four restaurants in amsterdam, one in rotterdam, one in utrecht and one at the designer outlet in roermond. Find a wagamama we have..
Read more
Nederland heeft nog veel meer te bieden! Groesbeek is het hoogste punt (95 meter boven het NAP op de Zevenheuvelenweg) van de Vierdaagse. Een last minute vakantie begint..
Read more
Hanne, Marthe en Klaasje geven binnenkort een grote tour door Nederland. 20 korting (0 beoordelingen de Pink Floyd Project brengt met The Dutch Years de grootste hits van..
Read more

Kameleondorp korting


kameleondorp korting

bij Terherne komt de wereld van de bekende Friese tweeling Sietske en Hielke Klinkhamer tot leven. Prijs vanaf.75 per persoon, met dit 1-daagse arrangement vaart u met de Langweerder Sloep via een puzzeltocht naar Terherne. In de historische Friese havensteden Harlingen, Hindelopen en Makkum herinneren allerlei gevels aan de tijd dat van hieruit grote schepen hun zeereis starten. In historisch Leeuwarden ontdek je een voorname stad waar de monumenten in oude stijl zijn gerestaureerd. Bekijk hier alle uitjes in Friesland van Land van anwb.

Wanneer korting jbc
Cultuurpas korting bioscoop

Omschrijving programma: Instructie varen in een Langweerder Sloep. Ook brengt u een bezoek aan een authentieke distilleerderij, hier kunt u de Weduwe Joustra Beerenburg proeven. Lunch en Beerenburg proeverij in Sneek. Meer informatie over de, elfstedenfietstocht, watersport. Of ontdek de Friese cultuur kortingsbon katwijk aan zee hotel door een echte Friese activiteit te gaan doen, zoals fierljeppen of de Elfstedentocht roeien. Maar ook als het niet vriest, kun je actief genieten van de elf Friese steden. Vele daarvan zijn gemaakt van tufsteen dat uit de Eifel werd gehaald.

In de zomer zijn het sktsjesilen (wedstrijdzeilen met oude vrachtschepen de Sneekweek, de Visserijdagen in, harlingen en, breskens grote gebeurtenissen. Dokkum is iets jonger, maar wel een van de mooiste Friese steden. U heeft daarna volop de tijd om de leuke winkeltjes van Sneek te ontdekken.

Kortingsbon bol com kopen met airmiles, Kortingscode beats by dre solo 2 rose gold, Dagje uit korting burgers zoo,


Sitemap