Most popular

If you want to use the Windows Disk Image Burner to create an installation DVD, go to the location where the ISO file is saved. Das Bundeskartellamt konstatiert..
Read more
Via de grote zoekbalk bovenaan kan je eveneens jouw favoriete webshop zoeken. Je geniet er regelmatig van online acties, zoals Dolle Dinsdag of Woensdag Webdag, maar af en..
Read more
We houden je op de hoogte zodra de Outlet-deuren geopend worden! Daarom is de wijze van jouw pronatie van groot belang bij het kiezen van de juiste schoenen...
Read more

Recensies musical get on your feet


recensies musical get on your feet

waarin Gloria niet zelf kiest voor haar rentree, maar zich als een mak schaap laat delegeren door haar op roem beluste man. Jim Bakkum is als Emilio Estefan volstrekt ongeloofwaardig. Het dak gaat eraf bij het musicalspektakel On Your Feet! Gelukkig hebben de producenten dat talent gevonden in sterren als Vajèn van den Bosch (als Gloria Estefan Jim Bakkum en Tommie Christiaan. In een wisselende cast valt, naast een prima spelende en zingende Vajèn van den Bosch als Gloria Estefan, eigenlijk vooral Nurlaila Karim op als haar moeder Gloria Fajardo. Dan gaat het ineens snel: er is een scène waarin Gloria revalideert, daarin is mooi te zien hoe haar sterke wil het moet afleggen tegen haar fysiek. Het heerlijke ritme en de onweerstaanbare dansen krijgen je hoe dan ook te pakken. Met de beste wil van de wereld zie je bij hem geen glimp van het Zuid-Amerikaanse temperament waar hij zijn vrouw, publiek en platenmaatschappij mee inpakt.

Het is overigens ook nog van belang dat de cast beschikt over soepele heupen. Is dé swingende musical die je niet mag missen en stopt definitief op 5 augustus!

Recensies musical get on your feet
recensies musical get on your feet

Aanbieding ciske de rat musical cast, De bodyguard musical korting, Met korting naar de lion king musical, The lion king musical cast uk,

Beat en The Rhythm Is Gonna Get You. Houterig spel, obligate scènes en gebrek aan werkelijk boeiend drama draaien de musical de nek. Vooral in de eerste helft ontbeert het werkelijk aan elke focus of dramatische ontwikkeling. Glorias leven als rode draad, naast de geweldige muziek is er tevens aandacht voor het leven van Gloria Estefan. Deze musical is alleen te zien in het Beatrix Theater Utrecht. En net als ze zich even kwetsbaar opstelt, komt Emilio haar vertellen dat hij haar alweer geboekt heeft. Het busongeluk waardoor de zangeres zwaargewond raakt, zet die verhouding op scherp.

Soldaat van oranje musical met korting, Musical annie mg schmidt breda,


Sitemap