Most popular

Online loungesets bekijken en de mooiste online kopen bij Praxis. En natuurlijk kun je onze medewerkers in de winkel ook al je vragen stellen over het onderhoud van..
Read more
Gebruik de Fashion Finder om vergelijkbare looks te vinden van een kledingstuk die jij absoluut wilt hebben! Zalando biedt kindermode voor alle leeftijden, van de allerkleinsten tot tieners..
Read more
IP Whois Get more, kPN Internedservices.V. De dierentuin heeft ook een aantal dieren die je wellicht kent uit andere dierentuinen zoals: ringstaartmaki's, doodshoofdaapjes, ara's en katachtigen. IP..
Read more

Kwantumkorting engels


kwantumkorting engels

snel inlijsten van je mooiste herinneringen zoals foto's en posters. . We hebben een ruim assortiment fotolijstjes om uw interieur op leuke en creatieve wijze mee op te fleuren. Zo zijn de afmetingen van de bovenstaande fotolijstjes en standaard formaten, maar worden deze te allen tijde in de lijstenmakerij op maat gemaakt. De vermelde bedragen zijn afgerond op 2 decimalen. Bestellen kan heel eenvoudig via de webshop van CRV. Al onze lijsten zijn in elke afmeting te bestellen. Omdat wij de fotolijsten zelf ambachtelijk produceren kunnen we elk gewenst formaat lijst en afmeting uit voorraad leveren. Voor SiryX geldt geen kwantumkorting, wel telt het aantal doses SiryX in combinatie met inseminatie mee voor de bepaling van het kortingspercentage op het conventionele sperma. Wij maken de bestelde producten in onze lijstenmakerij met de hand voor u op maat.

Uw fotolijst en fotolijsten in alle maten! Shop Sweaters online Spreadshirt

kwantumkorting engels

Vruchtbaarheidsbegeleiding (her)inseminaties per eerste inseminatie 27,45, vruchtbaarheidsadvies, basistarief per bezoek 9,10 per uur 87,00, dracht-/tochtcontrole Dracht-/tochtcontrole basistarief indien geen inseminatie 9,10 Dracht-/tochtcontrole rectaal (door inseminator) per controle 5,10 Scannen op dracht basistarief per bezoek 23,60 Scannen op dracht per minuut bedrijfstijd 2,00 Stikstof Basistarief per. Transactiekorting bij bestelling De transactiekorting geldt alleen voor het bestelde conventionele sperma. Dit geldt niet als het materiaal bezorgd wordt bij een gepland bezoek. Korting bij automatische betaling Automatische incasso van uw factuur levert u een korting op van 1 (op de factuur). Het maakt in bij ons eigenlijk niet uit of u een wissellijst of een fotolijst aanschaft, met elke lijst in ons assortiment kunt u snel van afbeelding, foto of poster wisselen. Kwantumkorting bij inseminatie Dit is een kwartaalkorting over de doses conventioneel sperma die in dat kwartaal in combinatie met een inseminatie zijn afgenomen. Bestelde doses die op de wachtlijst komen, tellen automatisch mee bij de korting. Fotolijstjes of een enkel fotolijstje Zoals u ziet is de levering van kleine fotolijstjes tot hele grote afmetingen mogelijk en daarnaast worden doorgaans alle lijstjes als maatwerk vervaardigd. De lijsten worden met een speciale koerier naar u verzonden, dit om transportschade te voorkomen. We rekenen 15,- aan bezorgkosten als het bestelde materiaal onder de 15,-. CRV biedt verschillende aflevermogelijkheden aan: afleveren tijdens een geplande bezoek of levering op verzoek (binnen zes werkdagen). Abonnement Veeteelt per jaar 74,00, abonnement VeeteeltVlees per jaar 50,00, combi-abonnement Veeteelt VeeteeltVlees per jaar 112,00, naar boven, kunstmatige inseminatie, insemineren.

Daar kunt u elke gewenste lengte, breedte en aantal invoeren. Insemineren op afroep, opgave.00-16.30 uur (alleen op werkdagen) extra per afroep 19,50, drachtwacht, basistarief (inclusief SAP of StierWijzer) per bedrijf per maand 6,65, basistarief (inclusief SAP Budget of StierWijzer Budget) per bedrijf per maand 3,85. Home tarievenkaart, met deze tarievenkaart informeert CRV u over de meest gangbare en actuele tarieven van CRV-producten en -diensten. Hieronder volgt een toelichting op de kortingen die CRV biedt.


Sitemap