Most popular

"leuk om te geven lekker om te krijgen!". Zie hoe Amsterdam verandert, oude gebouwen verdwijnen en nieuwe rijzen. In de zomer vaart er regelmatig een cruiseschip voorbij en..
Read more
Of zet een stoel bij de fontein op het, artisplein. Leerlingen en begeleiders met een onderwijskaart 4,00.p. In de rij staan bij de kassa is dan niet..
Read more
Verlopen, legoland Billund (Denemarken) 3 tickets voor. Op dit moment hebben ze een leuke actie lopen waarbij je voor weinig geld een familie dagticket naar legoland Billund..
Read more

Duifhuizen korting 65 jaar aanbiedingen


duifhuizen korting 65 jaar aanbiedingen

zijn voor 65 -plussers een stuk goedkoper. Klik hier voor extra informatie. Met een dalvrijabonnement voor 42 euro per maand kunt u elke dag vrij reizen in de daluren. Stel ze gerust op het Hulp Forum of het contactformulier!

U kunt telefonisch hulp vragen. Waarom is het Dal Voordeel abonnement handig voor ouderen? De meeste senioren kiezen voor een Dalvoordeelurenabonnement met keuzedagen, dan bent u in totaal 74,50 kwijt en reist u een jaar lang in de daluren met korting en heeft zeven vrije reisdagen zoals ik die boven beschreef. Om als 60 of 65 -plusser te profiteren van deze korting dient u een Dal Voordeel abonnement te kopen, waarmee u deze korting ontvangt. De Senz Smart is voorzien van: Ergonomisch handv. Krijg ik als ik een persoonlijke ov chipkaart heb automatisch seniorenkorting, ben 66 jaar. Overzicht van voordeeluren: Van ma t/m vrij vanaf.00 uur; Tijdens het weekend de hele dag; In juli en augustus de hele dag; Op sommige feestdagen reist u.00 uur met korting.

duifhuizen korting 65 jaar aanbiedingen

Praxis kortingsbon 20 korting, Sauna beemster kortingsbon, Aktiesport kortingscodes, H&m kortingscode december,

Dan heeft u geen korting maar als u voor de spits bent gaan reizen, mag u de reis wel in de spits afmaken. Heeft u nog vragen? Daarbij kunt u als 65 er in sommige steden (zoals Rotterdam en Nijmegen) gratis gebruik maken van het Openbaar Vervoer. De keuzedagen houdt in dat u 7 dagen in het jaar kunt aangeven, waarop u een hele dag gratis en onbeperkt kunt reizen. Voor 3,50 euro per dag mag u daarmee.00 uur een hele dag met korting feyenoord met seizoenskaart de trein reizen (in de tweede klas; voor iets meer dan zeven euro reist u eerste klas). Met de bus, tram of metro mag u altijd met korting reizen als u dat maar doet met uw persoonlijke ov-chipkaart, zoals Hertog al aangaf.


Sitemap