Most popular

Bedankt voor de goede ontvangst en begeleiding.". Helemaal geweldig, onze kleinzoon wilde het wel proberen - Sky dive - zijn broertje vond het nog even te spannend. Het..
Read more
Ik had er zelf een topic over moeten starten Thnx! In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. . Klik op Alle tarieven om..
Read more
De Korting is alleen van toepassing tijdens Geen Boekingskosten Weekend van vrijdag 14 december 2018 vanaf 10:00 uur tot en met maandag 17 december 2018. Deelname aan..
Read more

Dagkaart aanbieding ns


dagkaart aanbieding ns

gevraagd wordt. Ben je op zoek naar voordelige treinkaartjes en wil je besparen op je treinreis? Samen maken we het Openbaar Vervoer betaalbaar. Yoghurt Barn/ Spoordeelwinkel treinkaartactie, in samenwerking met Yoghurt Barn heeft Spoordeelwinkel een leuke treinkaartactie voor in de maand september. Bij NS hebben we het hele jaar door verschillende NS-acties. Met de OV Studentenkaart kunnen zelfs 3 extra passagiers meereizen met 40 korting. Helaas is het aantal vestigingen tot nu toe beperkt, alhoewel ze wel groeiende zijn!dagkaart aanbieding ns

NS, spoordeelwinkel heeft een mooie aanbieding voor de Efteling-fans. Onbeperkt met de trein, dat kan met een. Deze aanbieding is verlopen, maar er zijn genoeg nieuwe aanbiedingen. Op zoek naar een, nS dagkaart actie of een ander goedkoop treinkaartje? Hier vind je alle treinkaartjes aanbiedingen van Blokker, hema, AH, Kruidvat,.

De Dalurenkaart is t/m te gebruiken en verkrijgbaar voor 19,50 via de onderstaande link. Een NS Dagkaart bij Albert Heijn, een Dal Dagkaart voor 19 bij ActieVanDeDag en een goedkope NS dagretour bij de Spoordeelwinkel. Het is op het huidige moment overigens altijd mogelijk om met 40 te reizen.m.v. Inclusief koffie of thee Italiaanse lekkernij. Deze kun je gebruiken t/m Wat is Yoghurt Barn, yoghurt Barn is een vrij nieuw populair concept in Nederland. Prijs (1e klas 24, verkoop: t/m 28 februari 2019, reisperiode: t/m, reisproduct: NS Dagretour. Ontdek het aanbod aan kortingskaartjes en bekijk wat het gunstigste is voor jou. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met daarin een vouchercode-link. Prijs (2e klas. NS Dal Dagkaart 19,50, bij ActieVanDeDag bestelt u tijdelijk een NS Dal Dagkaart, waarmee u én hele dag onbeperkt met de trein door Nederland kunt reizen voor een vast tarief.


Sitemap