Most popular

Als bedankje voor je bestelling bij Douglas ontvang je twee gratis samples naar keuze. Wij leggen je in een aantal simpele stappen hieronder uit hoe je te werk..
Read more
Pak deze korting, geldig t/m mei 2018, keukenhof korting: 5 korting op een ticket vervoer vanaf Amsterdam. Augustus 2019, bestel een entreeticket voor kinderen voor maar. Wist je..
Read more
Terug naar het park - A community project - The complete content is Disclaimer. Bekijk de kortingen die je krijgt op partnerparken hier. #8 als Air Miles..
Read more

Formido folder kortingsbon


formido folder kortingsbon

artikel naar keuze, binnen de aangegeven groep, in de aangegeven periode in de bouwmarkt of in onze webwinkel. Wat kan niet: De kortingsbon/couponcode gebruiken voor Vast Laag, actie- en reeds afgeprijsde artikelen. De kortingsbon/couponcode gebruiken voor PostNL, DHL, UPS/Kiala, tuinhuisjes/blokhutten, (sier-)bestrating, keukens, Velux dakramen, Qlima producten, medicijnen, rookwaren, buitenzonwering, maakkosten van (vouw)gordijnen, fotobehang, WoonVeilig-artikelen, onderdelen, diensten, cadeaubonnen en artikelen die niet standaard in het Formido assortiment zijn opgenomen en speciaal besteld moeten worden. De kortingsbonnen mogen gebruikt worden als korting op het totale bedrag van alle, bij elkaar horende, badkamermeubelen (geldt niet in de webshop). Klik op "Kortingscode" en vul je kortingscode.

De kortingsstickers gebruiken voor reeds geplaatste bestellingen. Onderstaande kortingen en acties zijn niet geldig in vestigingen die in een opruimings-, uitverkoop-, verbouwingsfase of winkelsluiting zitten. De kortingsstickers gebruiken.c.m. De korting geldt niet.c.m. Wat mag wel: De kortingsbon naar eigen inzicht, binnen de aangegeven periode, inleveren op een artikel naar keuze. De kortingsbon/couponcode gebruiken voor reeds geplaatste bestellingen. Indien er stickers met verschillende 50 korting praxis kortingspercentages geldig zijn, wordt altijd de actieprijs met het hoogste kortingspercentage getoond. Als je meerdere verschillende artikelen besteld, wordt in de winkelwagen automatisch de beste korting voor je berekend op basis van de geldende spelregels.


Sitemap