Most popular

Abonnementen die voor die datum aangeschaft zijn, mogen nog gebruikt worden tot einde looptijd. Vanaf de PR terreinen in Maastricht. Na.00 uur ook met de trein van ..
Read more
Dit kussen is precies zo ontworpen dat het zich vormt naar ieder lichaam, hoe je ook slaapt. . Voordat je dit doet neem je eerst een kijkje tussen..
Read more
Het groepstarief wordt voor iedere aanvraag door de luchtvaartmaatschappijen afzonderlijk vastgesteld. Dit tarief is afhankelijk van het seizoen, de beschikbaarheid en de grootte van de groep. Vision..
Read more

Bus korting ov chipkaart saldo


bus korting ov chipkaart saldo

regio getoond. Reist uw medereiziger alleen verder? Anders krijg je.p.v. Zo kun je zelf berekenen of je per maand goedkoper uit bent met dit abonnement. Kids tot 4 reizen altijd gratis olmense zoo korting lerarenkaart mee. Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting. Brabant Dalkorting, reis je weleens met de bus? En buiten de ochtendspits? Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS, dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen.

bus korting ov chipkaart saldo

Korting abonnement ov chipkaart
Reizen met korting arriva
Avantisport.nl kortingscode

Handig om te weten. Klik op Alle tarieven om de prijs van uw reis te zien met 40 korting. Ben je tussen de 4 en 18 jaar of 65 jaar en ouder? De daluren zijn: maandag t/m vrijdag.30 uur, tussen.00 -.00 uur en.30 uur. Meer informatie over OV-chipkaart gebruiken. Vraag restitutie aan, tip: Meld je aan bij /melding om voortaan een seintje te krijgen als je vergeet uit te checken. Samenreiskorting verwijderen van uw OV-chipkaart, houd uw OV-chipkaart voor de kaartlezer rechtsonder op de NS-kaartautomaat.


Sitemap