Most popular

This year Spa Sport Hotel Zuiver celebrates its 10-year anniversary with some festive deals. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von..
Read more
Over ons, belangrijk om te weten, vouchercode.V. De ene week vind jij hier veel modewinkels en de ander week zijn het vooral webshops met woonaccessoires. Als laatste vind..
Read more
Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Burgers houdt zijn publiek spiegels voor en laat mensen anders naar hun werk en dagelijkse..
Read more

Goedkoop parkeren luchthaven keulen


goedkoop parkeren luchthaven keulen

15 min, inclusief vervoer, 24 uur per dag. Met German Valet Parking wordt uw auto opgehaald bij de terminal en na uw vakantie staat uw auto ook weer bij de terminal klaar. Vanaf de luchthaven van Keulen-Bonn is dat geen enkel probleem!goedkoop parkeren luchthaven keulen

Zones voor kort parkeren. Vlak voor de terminals, per 15 minuten: 1,50 (max. 2 uur) Parkeerterrein 32 en de zone voor kort parkeren van P1 en P2 per 15 minuten: 1,50, P1A en P20 per 10 minuten: 1,50 Veilig parkeren met extra service.

Voordelige hotels luchthaven Keulen-Bonn Reist u met het openbaar vervoer naar de luchthaven en zoekt u een geschikt hotel in de buurt van de luchthaven? Dan helpen wij u ook hiermee graag om een keuze te maken. Wanneer u terugkomt, staat uw wagen rechtstreeks voor de terminal en hoeft u dus niet naar het parkeerterrein te wandelen of een transfer te nemen. Vliegveld Keulen is sinds 2002 de thuisbasis van low cost vliegmaatschappijen als Germanwings en TUIfly. Hier wordt u persoonlijk in 4 minuten naar de terminal gebracht. Met Airparks Parkplatz Köln-Wahn bent u in 4 minuten bij de terminal. Waar ligt het vliegveld, vliegveld Keulen wordt ook wel, vliegveld Keulen- Bonn genoemd. In de wijk parkeren, naast het vliegveld ligt een woonwijk waar je geen sticker nodig hebt en parkeren gratis. Houd er wel rekening mee dat bewoners over het algemeen niet blij zijn met de vakantieparkeerders in hun wijk, hierdoor is parkeren bij een PR waarschijnlijk de beste optie.


Sitemap