Most popular

Lange Speicherzeit, aufgrund unserer langen Speicherzeiten können Sie auch sehr alte Beiträge herunterladen. Elke dag zijn er op dit moment ruim 5000 aanbiedingen te vinden. Pannenkoeken zijn het..
Read more
De voorwaarden voor bestelling van producten. Klik hier voor de Leveringsvoorwaarden, een abonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt daarna behoudens opzegging - automatisch verlengd..
Read more
Het bier dat men gewend was te drinken, bovengistende blondes en donkeren. Wild op zich is een apart fenomeen. Hij verbaasde zich over het feit dat hij..
Read more

Wecolour korting


wecolour korting

haarverf van wecolour bevat veel pigment omdat er veel minder chemicalien en schadelijke stoffen aan zijn toegevoegd. De.0 is altijd zwart en.0 zeer lichtblond. Kies daarom als je twijfelt altijd voor de lichtste kleur en dus het hoogste kleurnummer (een 7 is lichter dan een 6). Goede dekking met kleurnummers.0.3. Dan wordt het wat lichter of met.13 zand lichtblond. Dan kun je het beste gaan voor een iets lichtere kleur, omdat je dan ook minder snel de uitgroei ziet.

Ik gebruik de haarverf nu ruim een jaar en zelfs mijn kapper staat versteld van het resultaat. Mijn haar was heel droog door het vele verven. Sinds ik de haarverf van. Wecolour koop wordt de kwaliteit van mijn haar iedere keer beter.

wecolour korting

De caramel donkerblonde haarver f is kappershaarverf speciaal ontwikkeld voor thuis. En vaak duurt het wel een week of acht voordat de drievliet kaarten met korting kleur wat vervaagt en lichter wordt. Herfst types kiezen liever voor een.0,.4,.5.6 Jou staan waarschijnlijk de volgende tinten goed: natuurtinten:.0 zwart,.0, donkerbruin,.0, bruin,.0, lichtbruin,.0, donkerblond, de.0, natuurlijk blond de.0, natuurlijk lichtblond en de 10.01, zeer licht natuurlijk blond en roodtinten: .4,.5.6, zie daarvoor hier direct onder bij wintertype. Je kunt geverfd haar namelijk niet lichter verven, alleen in dezelfde kleur of donkerder. Je haar blijft zoveel gezonder dan wanneer je met andere haarverf verft en daardoor hoef je minder vaak te verven.

wecolour korting


Sitemap